Επίθεση βιτριόλι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την προσαγωγή της 35χρονης

Πώς τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί έξω από το σπίτι της

Ένα ακόμα βίντεο ντοκουμέντο, αυτή τη φορά από τη στιγμή που οι αστυνομικοί προσαγάγουν την 35χρονη κατηγορούμενη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Επίθεση βιτριόλι: Τα μηνύματα που είχε στείλει η 35χρονη στην Ιωάννα

Στο βίντεο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 φαίνεται η φερόμενη ως δράστις να βγαίνει από το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου και να ανοίγει το βήμα της ώστε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που την πλησίαζαν για να την προσαγάγουν. 

Επίθεση βιτριόλι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή της δράστιδος

Επειδή μάλιστα αντιστάθηκε στους αστυνομικούς της απαγγέλθηκε και η κατηγορία της απείθειας. Οι αστυνομικοί της ζητούν να τους ακολουθήσει, εκείνη τους αγνοεί και φεύγει προς άλλη κατεύθυνση. 

Επίθεση βιτριόλι: «Πάγωσε» η Ιωάννα όταν έμαθε ποια γυναίκα συνελήφθη

Κάμερα κλειστού κυκλώματος τη δείχνει να ανοίγει το βήμα της και να φεύγει προς άλλη κατεύθυνση. Λίγα δευτερόλεπτα μετά δύο αστυνομικοί, ένας με μοτοσικλέτα κι ένας πεζός με πολιτικά την ακολουθούν για να τη σταματήσουν και λίγο αργότερα την προσαγάγουν. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Πήρα την περούκα γιατί δε μου πέτυχε η βαφή»

Λίγο νωρίτερα, η εκπομπή «Το Πρωινό» είχε προβάλει ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή της δράστιδος μετά από την επίθεση, αλλά και από την αποτυχημένη προσπάθειά της να επιτεθεί στην Ιωάννα μία μέρα πριν. 

Οι αξιωματικοί που ερευνούσαν την υπόθεση κάνουν λόγο για μια καλά σχεδιασμένη επίθεση, επισημαίνουν όμως ότι κάποια λάθη της δράστιδος, της στοίχισαν και αυτά τους οδήγησαν στα ίχνη της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top