Φθιώτιδα: Ιερέας έβγαζε τα ράσα και το έπαιζε Καζανόβας με δεκάδες ερωμένες

Γιατί τον κατήγγειλε μία από αυτές και βρέθηκε στο αυτόφωρο

Ένας ιερέας από τη δυτική Φθιώτιδα μεταμφιεζόταν σε λαϊκό και παρίστανε τον Καζανόβα στα χωριά των Φαρσάλων. Όταν μία από τις ερωμένες του ανακάλυψε την ιδιότητα και την δράση του, εκείνος την έβρισε και την χτύπησε.

Μέγας λάτρης του… ποδόγυρου αποδείχθηκε ένας 62χρονος κληρικός, ο οποίος πέταγε κάθε τόσο τα ράσα και το έπαιζε γόης. 

Για να το καταφέρει, σκάρωσε μία ολόκληρη μηχανοραφία και όργωνε με το αυτοκίνητό του την δυτική Φθιώτιδα, πουλώντας σε κάθε ευκαιρία έρωτα στα ανυποψίαστα θηλυκά της περιοχής, ως ένας απλός πολίτης με γένια.

Η επιθυμία του, ωστόσο, να κατακτήσει όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσε τον πρόδωσε, αφού όπως είναι γνωστό το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη κι έτσι μία 60χρονη που είχε μπλεχτεί στα δίχτυα της σαγήνης του, τον συνέλαβε στα πράσα να ερωτοτροπεί και με άλλες.

Όταν κάποια στιγμή η γυναίκα αυτή είδε και άλλα μηνύματα ύποπτα για τη σχέση τους στο κινητό του ιερέα, έγινε μεγάλη φασαρία. Μάλιστα εκείνη κατέθεσε και μήνυση εις βάρος του ιερέα ότι την απώθησε βίαια και την χτύπησε και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης

Ο ιερέας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Μάλιστα, είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς είχε τρακάρει με το αυτοκίνητό του οδηγώντας σε κατάσταση μέθης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top