Κοιλάδα: Τι είπε στην απολογία της η χήρα του καπετάνιου

«Είμαι άνθρωπος της εκκλησίας. Ποτέ δε θα έκανα τέτοιο πράγμα»

Για πρώτη φορά απολογήθηκε η χήρα του καπετάνιου από την Κοιλάδα, η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του συζύγου της το 2014. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κατηγορουμένη είπε κατά την απολογία της ότι ο σύζυγός της ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος άνθρωπος της ζωής της και εξέφρασε την αγάπη της για εκείνον. «Είμαι αθώα, ποτέ δε θα έκανα τέτοιο πράγμα. Ήταν σχέση ζωής. Τον λάτρευα, είμαι φυλακή πέντε χρόνια χωρίς να έχω κάνει τίποτα» είπε η κατηγορούμενη. 

Δίκη Κοιλάδας: Η μητέρα του καπετάνιου θα δώσει τις απαντήσεις

Η ίδια μάλιστα υποστήριξε πως το κουτσομπολιό είναι το «οξυγόνο» στην Κοιλάδα και διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν για την καλή ζωή που φέρεται να έκανε λέγοντας πως έβγαινε σπάνια για καφέ ή με τον άνδρα της.

«Είμαι ένας απλός άνθρωπος, της εκκλησίας. Αγαπούσα πολύ αυτό που είχα» είπε κατά την απολογία της χήρα. Αναφερόμενη στην ημέρα του θανάτου του άνδρα της είπε ότι ήταν μια φυσιολογική μέρα. «Ήταν αδιάθετος και δεν πήγε στη δουλειά. Πήγα τη μικρή στο σχολείο και όταν γύρισα κάπνιζε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο» ανέφερε η κατηγορούμενη. 

Δίκη Κοιλάδας: Άλλαξε την κατάθεσή της η αδελφή της χήρας

«Πήγα για καφέ με δύο φίλες. Όταν γύρισα από τη βόλτα και τελειώσα τις δουλειές στο σπίτι, αντίκρισα πολύ κόσμο και ρωτούσα "θα γίνει καλά;"» υποστήριξε η ίδια.

Σχετικά με τον ισχυρισμό της αδερφής της ότι ο ναυτικός είχε απειλήσει τη σύζυγό του με όπλο, η κατηγορούμενη το διέψευσε λέγοντας πως «δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top