Λαμία: Προφυλακιστέος ο 45χρονος για ασέλγεια 13χρονης μέσα στο φορτηγό

Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα

Την προφυλάκιση του 45χρονου στη Λαμία αποφάσισαν ομόφωνα ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά την απολογία του για βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος 13χρονης.

Λαμία: Ανήλικη κατήγγειλε τον θείο της για βιασμό μέσα στο φορτηγό του

Σύμφωνα με το Lamiareport, το κορίτσι φέρεται να είναι ξαδέλφη της πρώην γυναίκας του κι όχι ανιψιά του όπως είχε αρχικά ειπωθεί. Ο 45χρονος κατηγορούμενος, ρουμανικής καταγωγής, είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών -ενός 13χρονου και μίας 5χρονης- και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης. Η 13χρονη κατήγγειλε ότι την πέτυχε στον δρόμο, της είπε να πάνε μια βόλτα και να της δείξει το φορτηγό και την ανάγκασε σε ασελγείς πράξεις στην καμπίνα του οχήματός του. 

Η απολογία του 45χρονου ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στη δικογραφία περιγράφεται ότι η 13χρονη φέρει επιπλέον σημάδια στα χέρια που αποδεικνύουν ότι αντιστάθηκε, ενώ ιατροδικαστικά όλα τα ευρήματα φέρεται να συμπίπτουν χρονικά με τα όσα κατήγγειλε η μικρή.

Καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης θα είναι επίσης τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στην καμπίνα του φορτηγού του 45χρονου, όπου σύμφωνα με το 13χρονο κορίτσι έγιναν όλα τα όσα καταγγέλλει.

Τι ισχυρίζεται η 13χρονη

«Με βρήκε σε ένα παγκάκι κοντά στο σπίτι του. Με φώναξε να πάμε  βόλτα και να μου δείξει το φορτηγό. Μου είπε ότι έχει καινούρια δερμάτινα καθίσματα και ότι μπορώ ακόμα και να ξαπλώσω. Ξεκίνησε ξαφνικά να με φιλάει και να με αγγίζει στο πάνω μέρος του σώματος. Προσπαθούσα να βρω το πόμολο της πόρτας για να φύγω αλλά δεν μπορούσα. Κατέβασε το παντελόνι του και μετά το δικό μου. Με πίεζε με το ζόρι να κάνω πράγματα Πονούσα… Πήγα στο σπίτι μου και ο πατέρας μου με πήγε στο νοσοκομείο». 

Το χρονικό της υπόθεσης 

Το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου, ο πατέρας και μια θεία του κοριτσιού πήγαν το κορίτσι στο νοσοκομείο Λαμίας, με τους γιατρούς να καλούν την Ασφάλεια για περίπτωση κακοποίησης. Η 13χρονη υποστήριξε ότι ο 45χρονος την ακινητοποίησε και ασέλγησε σε βάρος της, μέσα στο φορτηγό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star, το κορίτσι είχε βγει για τζόκινγκ. Σε πλατεία κοντά στο σπίτι της στη Λαμία συνάντησε τον «θείο» της, ο οποίος της πρότεινε να της δείξει το φορτηγό του και να κάνουν μια βόλτα. Μέσα στο φορτηγό όμως ξεκίνησε η φρίκη όπως κατήγγειλε το παιδί. «Mε ακινητοποίησε μέσα στο φορτηγό και με βίασε. Αντιστάθηκα, δεν ήθελα, αυτός επέμενε» είπε το 13χρονο κορίτσι.

Ο ίδιος αρνείται τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. «Ήθελα να της δείξω το φορτηγό μου. Δεν τη βίασα. Απλά συζητούσαμε και κάποια στιγμή έφυγε» είπε ο κατηγορούμενος.

Για πολλά κενά στη δικογραφία έκανε λόγο στο LamiaReport αμέσως μετά την απόφαση της προφυλάκισης, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, κ. Δημήτρης Κρούπης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top