Δράκος του Κάβου: «Με τη συγκατάθεση της 34χρονης συνευρεθήκαμε ερωτικά»

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος - Τι είπε στην πολύωρη απολογία του

δράκος του Κάβου

Στη φυλακή θα οδηγηθεί και πάλι ο «δράκος του Κάβου», αυτή τη φορά για την απαγωγή και τον βιασμό μιας γυναίκας 34 ετών. Ο ίδιος, στην απολογία του μέσα από το νοσοκομείο, ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Η απολογία κράτησε 4,5 ώρες. Είναι πολύ βαριές οι κατηγορίες: απαγωγή, βιασμός κατά συρροή, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και όλα αυτά σε βάρος μιας νεαρής κοπέλας 34 ετών.

Πρώην σύντροφος του Δράκου του Κάβου: «Τον αγαπώ ακόμα»

Ο 47χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της κοπέλας ενώ υποστήριξε ότι είχε φιλική επαφή τόσο με την 34χρονη αλλά και τον σύντροφό της.

«Η 34χρονη μετανιωμένη για την επιπόλαιη σύντομη ερωτική περιπέτεια μας, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι είχα απολυθεί πριν δύο χρόνια με όρους από τη φυλακή, έσπευσε εκδικητικά ενεργώντας, να με καταγγείλει ψευδώς για να εξιλεωθεί στα μάτια του συντρόφου της ενώ με τη δική της συγκατάθεση και ελεύθερη βούληση συνευρεθήκαμε επανειλημμένα ως ερωτικό ζευγάρι. Φιλοδοξεί να καταλήξω πάλι στη φυλακή να με αποτελειώσει» είπε ο «δράκος του Κάβου».

Κέρκυρα: Τέλος στο θρίλερ με τη σύλληψη του «δράκου του Κάβου»

Παρόλα αυτά, ο κατηγορούμενος δεν έπεισε τις Αρχές που αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Υπενθυμίζεται ότι είχε καταδικαστεί για τους βιασμόυς Βρετανίδων τουριστριών σε 53 χρόνια κάθειρξη. Βγήκε μόλις σε οκτώ χρόνια με τον νόμο Παρασκευόπουλου και τώρα θα πάρει και πάλι τον δρόμο για τη φυλακή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top