Τραγωδία στην Κόρινθο: «Κάντε κάτι γιατρέ, χάνω το κορίτσι μου»

Σοκαρισμένοι από τον χαμό της Αλεξάνδρας συγγενείς και φίλοι

Ένα όμορφο και γελαστό κορίτσι, η Αλεξάνδρα, χάθηκε στα 22 της μόλις χρόνια, μετά από γυναικολογική επέμβαση ρουτίνας. Οι δικοί της μιλούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο και κάνουν λόγο για ιατρικό λάθος.

Θρήνος στην Κόρινθο για τον θάνατο 23χρονης μετά από επέμβαση ρουτίνας

«Χάσαμε ένα παιδί 22 χρόνων. Ο Θεός είναι μεγάλος, αυτός ο οποίος έκανε το λάθος και μας πήρε το παιδί μέσα από τα χεριά μας να το πληρώσει και να το βρει από το Θεό» είπε ο πατριός της άτυχης κοπέλας. 

Το χρονικό της τραγωδίας

Η Αλεξάνδρα μπήκε για μια γυναικολογική επέμβαση ρουτίνας σε κλινική της Κορίνθου. Επιστρέφοντας στο σπίτι άρχισε να πονάει αφόρητα. Το άλλο πρωί επισκέφθηκε και πάλι την κλινική με τη μητέρα της. Εκεί κατάλαβαν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

Όπως είπε ο γιατρός, δε δούλευαν τα νεφρά της κοπέλας και έψαχναν νοσοκομείο στην Αθήνα. «Κάντε κάτι γιατρέ, χάνω το κορίτσι μου» είπε η μητέρα της 22χρονης. 

Σύμφωνα με την οικογένεια, πέρασαν οκτώ ώρες μέχρι να μπει στο ασθενοφόρο η Αλεξάνδρα. «Το πήγε με σηψαιμικό σοκ ο ίδιος με το ασθενοφόρο ο ίδιος που δεν πρέπει να το έχει ξανακάνει ποτέ, στο "Γεννηματά". Εκεί αντί να ενημερώσει τους γιατρούς να το βάλει στα επείγοντα περίμενε το παιδί 3.5 ώρες στην αναμονή. Λόγω ηλικίας, δεν είμαι σίγουρος, ίσως να μην έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος» είπε ο πατριός της κοπέλας.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, έφεραν το κορίτσι στα εξωτερικά ιατρεία στην παθολογική κλινική με τοξικό σοκ. «Έκανε νεφρική ανεπάρκεια, έκανε τεχνητό νεφρό, διασωληνώθηκε και πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια» είπε η ίδια. 

Σοκαρισμένη η Κόρινθος από τον χαμό της Αλεξάνδρας

Σοκαρισμένοι παραμένουν από χθες οι κάτοικοι της Κορίνθου για την τραγική απώλεια της άτυχης Αλεξάνδρας. 

Όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άγγελο που χάθηκε τόσο άδικα μάλιστα οι γονείς της αποκαλύπτουν ότι θα προσφύγουν στην ελληνική δικαιοσύνη.

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top