Μαφιόζικη επίθεση στη Βούλα: Εμπόριο ναρκωτικών πίσω από την εκτέλεση

Αποκάλυψη Star: Τα στοιχεία της αστυνομίας για τον Βέλγο επιχειρηματία

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του Βέλγου άνδρα που εκτέλεσαν χθες βράδυ άγνωστοι έξω από το σπίτι του στη Βούλα, καθώς πάνω του βρέθηκαν δύο βελγικές ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία.

Μυστήριο η δολοφονία του Βέλγου στη Βούλα – Είχε… διπλή ταυτότητα  

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βαγγέλη Γκούμα, σύμφωνα με την αστυνομία ο Βέλγος φαίνεται να έμενε με μια γυναίκα και παιδί χωρίς, ακόμα να έχει διευκρινιστεί ποια ήταν η μεταξύ τους σχέση.

Πυροβολισμοί στη Βούλα - Νεκρός Βέλγος επιχειρηματίας

Οι πληροφορίες για τις επιχειρηματικές ενέργειες του θύματος είναι μέχρι στιγμής συγκεχυμένες. Αρχικά, ο ίδιος ο επιχειρηματίας δήλωνε ότι είναι έμπορος τροφίμων και συγκεκριμένα έμπορος λαδιού, ενώ άλλες πληροφορίες που έρχονται από το Βέλγιο αναφέρουν ότι το θύμα σχετιζόταν με εμπόριο ναρκωτικών και με τη δολοφονία ενός συνεργάτη που έγινε πριν από μερικές ημέρες.

Οι ελληνικές αρχές συνεργάζονται με τη βελγική αστυνομία προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τα ευρήματα της αστυνομίας

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, ο Βέλγος έμενε σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μέσω AirBnb. 

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star όλο το χρονικό της υπόθεσης στη Βούλα.

Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν δύο διαφορετικές ταυτότητες: Η μια τον παρουσιάζει γεννηθέντα το 1973, ενώ η άλλη το 1976, στοιχείο που περιπλέκει την υπόθεση, αφού κανείς δε γνωρίζει για την ώρα αν είναι αληθινές ή πλαστές.

Τον κύκλο των επαφών του θύματος ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί και βάζουν στο μικροσκόπιο όλα τα στοιχεία για βρουν πού κρύβεται το κίνητρο της δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι περισσότερα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση θα δώσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος που μέσω της ΙΝΤΕΡΠΟΛ θα αποσταλούν στο Βέλγιο για να βρεθεί η πραγματική του ταυτότητα. 

Η μαφιόζικη επίθεση

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ο Βέλγος επιχειρηματίας βγαίνει από το αυτοκίνητό του και κατευθύνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε.

Οι δύο δράστες, που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, φαίνεται πως του είχαν στήσει καρτέρι. Ο ένας τον πλησιάζει και τον εκτελεί εν ψυχρώ, σχεδόν εξ’ επαφής, με δύο σφαίρες στο κεφάλι και αμέσως μετά εξαφανίστηκε μαζί με τον συνεργό του. 

Οι κάτοικοι βγαίνουν στα μπαλκόνια και βλέπουν το θύμα αιμόφυρτο.

Μάλιστα, φαίνεται ότι οι δράστες παρακολουθούσαν το θύμα εδώ και καιρό και γνώριζαν ότι στον συγκεκριμένο δρόμο δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, γεγονός που διευκόλυνε τόσο το χτύπημά τους, όσο και τη διαφυγή τους. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top