Θεσσαλόνικη: Νέα στοιχεία για την υπόθεση «Big Brother» σε βάρος φοιτήτριας

Ιδιοκτήτης δωματίου είχε τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιο που ενοικίαζε

Νέα στοιχεία για την υπόθεση με το σπίτι του «Big Brother» που νοίκιαζε εν αγνοία της μία φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. H νεαρή προσκόμισε στους αστυνομικούς φωτογραφία που δείχνει την κάμερα που ήταν στραμμένη στο κρεβάτι που κοιμόταν. 

Θεσσαλονίκη: Το σπίτι του «Big Brother» νοίκιαζε φοιτήτρια εν αγνοία της

Με μια δεύτερη κατάθεση, η 19χρονη φοιτήτρια προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζει, όπως λέει. Η κάμερα που ανακάλυψε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε πιστεύει πως κατέγραφε κάθε κίνηση της και πως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει στην κατοχή του οπτικό υλικό από τις ερωτικές της στιγμές.

«Ειδοποίησα τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να έρθει από το σπίτι για να τον ενημερώσω για το αντικείμενο που βρήκα να κρέμεται από το ταβάνι του υπνοδωματίου. Μόλις το είδε με διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού», ανέφερε η φοιτήτρια. 

Μάλιστα, προσθέτει ότι δεν τον πίστεψε και γι΄αυτό κάλεσε έναν φίλο της που γνωρίζει από ηλεκτρολογικά να το ελέγξει. Όπως ισχυρίζεται η φοιτήτρια, όταν ο φίλος της είδε το αντικείμενο της είπε ότι δεν πρόκειται για εξάρτημα συναγερμού, αλλά για κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει χωρίς ήχο, αλλά με εικόνα την οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και με κλειστά τα φώτα.

«Ειναι παρεξήγηση»

Η δικηγόρος του ιδιόκτητη επιμένει στην αρχική κατάθεση, ότι δηλαδή πρόκειται για παρεξήγηση και επισημαίνει ότι «Έχουν δοθεί αμοιβαίες εξηγήσεις και πιστεύω ότι η υπόθεση θα τελειώσει σύντομα». 

Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει ότι υπήρχε κάμερα 

Η φοιτήτρια προσκόμισε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση μια φωτογραφία που ανακάλυψε στο κινητό της και φαίνεται να έχει ληφθεί την ημέρα που πήγε για να δει το διαμέρισμα.

Στη φωτογραφία διακρίνεται η κάμερα τοποθετημένη στη γωνία του δωματίου, βρίσκεται κοντά στο ταβάνι και προσφέρει θέα σε όλο το δωμάτιο, ενώ εστιάζει στο κρεβάτι, όπου κοιμόταν με το σύντροφο της. 

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της νέας κατάθεσης που έδωσε η φοιτήτρια και δημοσιεύει το protothema.gr, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ερχόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι  και προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες, μάθαινε το πόσο θα λείπει από αυτό. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top