Τρεις νέοι σταθμοί του Μετρό θα λειτουργήσουν τον Ιούλιο

Το Star μπήκε στον σταθμό της Νίκαιας

Τρεις νέοι σταθμοί της γραμμής 3 του Μετρό, αναμένεται να παραδοθούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου, εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες. Το Star βρέθηκε στον υπό κατασκευή σταθμό τις Νίκαιας και κατέγραψε με την κάμερά του αποκλειστικές εικόνες.  

Οι τεχνικοί κατασκευάζουν τις κουπαστές με την ηλεκτροκόλληση και ελέγχουν τα συστήματα πυρόσβεσης. Ο  σταθμός του Μετρό στη Νίκαια έχει μπει στην τελική ευθεία.  

Καραμανλής: Έτοιμο το 2023 το μετρό Θεσσαλονίκης

Οι σταθμοί Αγιά Βάρβαρα, Κορυδαλλός και Νίκαια  αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Ιουλίου.  Αποτελούν τμήμα της επέκτασης της γραμμής 3 του Μετρό, η οποία θα φτάνει μέχρι τον Πειραιά.  

Η ηγεσία του υπουργείου υποδομών κάνει εντατικές επιθεωρήσεις στα εργοτάξια. Η παράδοση των νέων σταθμών αναμένεται να εξυπηρετήσει ακόμα 65.000 επιβάτες. 

Μετρό: Ρέστα σε χαρτονομίσματα και φόρτιση των καρτών από κινητό

Η  επέκταση του Μετρό σύμφωνα με το υπουργείο θα μειώσει και την κίνηση. Όμως οι διευκολύνσεις για τους οδηγούς δε σταματούν εκεί, καθώς μέχρι το φθινόπωρο με ένα ηλεκτρονικό πάσο θα περνάμε από όλα τα διόδια.

Το υπουργείο υποδομών σχεδιάζει παράλληλα παρεμβάσεις σε  7.000 επικίνδυνα σημεία του επαρχιακού δικτύου προκειμένου να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια οι οδηγοί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top