Κορωνοϊός: Οι «πσυχούλες» του Τσιόδρα και η αφίσα του Χαρδαλιά με τη Μέρκελ

Viral ζαχαροπλαστείο επιστράτευσε τους «ειδικούς» για την τήρηση των μέτρων

Δείτε εδώ πώς τα δύο πρόσωπα της επικαιρότητας «έντυσαν» τις δημιουργίες κεντρικoύ ζαχαροπλαστείου στα Γιαννιτσά κάνοντάς το viral

Από το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στη χώρα μας έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες. Στο διάστημα αυτό είδαμε το λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να γίνονται σκίτσα, βίντεο, δημοτικά τραγούδια, ακόμη και λαμπάδα.

Γιατί όχι και μάσκες προστασίας προσώπου, καπάκια σε ποτήρια καφέ και αφίσες, σκέφτηκε ένας ιδιοκτήτης αρτοζαχαροπλαστείου στο κέντρο των Γιαννιτσών, ο οποιος λάνσαρε μία σειρά από δημιουργήματα με τα πρόσωπά τους. Μιλώντας στο star.gr o Αντώνης Ακρίτας ανέφερε ότι με αρκετή δόση χιούμορ, επιστράτευσε τους δύο ειδικούς προκειμένου να περάσει τα μηνύματα του ΕΟΔΥ και να τηρήσει μέσα στο κατάστημα τις απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσα στους πελάτες.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη του κ. Ακρίτα στη νέα σειρά Podcast του star.gr

Ο κοσμος «έπιασε» εύκολα το αστείο, ξέχασε για λίγο τον εγκλεισμό και τις αλλαγές που έφερε η πανδημία στη ζωή του και τελικά υπάκουσε στις υποδείξεις, ενώ το ζαχαροπλαστείο έγινε viral.

«Αρχικά, φτιάξαμε αυτοκόλλητα για το δάπεδο με το πρόσωπο του κ. Τσιόδρα που γράφουν «πσυχούλες μου σταθείτε εδώ». Στη συνέχεια τυπώσαμε τα αυτοκόλλητα για τα καπάκια στα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσεως του καφέ, με τον γνωστό λοιμωξιολόγο να μας εύχεται «πσυχούλες, στην υγειά σας». Σχεδόν ταυτόχρονα ήρθαν και οι μάσκες με τον κ. Τσιόδρα να μας λέει #stay_safe. Τελευταία, τυπώσαμε τις αφίσες στον μαυροπίνακα έξω από το κατάστημα, με τα πρόσωπα του κ. Χαρδαλιά και της κ. Μέρκελ να προτρέπουν τον κόσμο να προμηθεύεται από εμάς το πρωινό, τον καφέ, το γλυκό και το παγωτό του», είπε. Σε διαφορετική περίπτωση σύμφωνα με το μήνυμα της αφίσας «θα πέφτει πρόστιμο».

«Ρώτησα τον Χαρδαλιά… πού θα κάνω Πασχαλιά» και αυτός απάντησε

«Ακαταμάχητος ο κ. Χαρδαλιάς»

Και αν η επιλογή του διδύμου Τσιόδρα – Χαρδαλιά ήταν λίγο- πολύ αναμενόμενη, αυτή της καγκελαρίου μοιάζει εκτός επικαιρότητας. Ο κ. Ακρίτας δικαιολόγησε στο star.gr την επιλογή του προσώπου της, τονίζοντας ότι η ίδια παραμένει πάντα επίκαιρη, ενώ βάζοντάς την δίπλα στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να τον γλυκοκοιτάζει λέγοντας «ω Χαρδαλιά εσύ superstar», θέλησε να δείξει ότι η κ. Μέρκελ είναι θαυμάστριά του.
Για τις ατάκες όπως το «πσυχούλες» και το «αγαπούλες» που αναγράφονται στις μάσκες και τα αυτοκόλλητα, ο κ. Ακρίτας είπε ότι πρόκειται για λέξεις που ο ίδιος χρησιμοποιεί συχνά όταν γράφει μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που το γνωρίζουν οι περισσότεροι πελάτες του, καθιστώντας ακόμη πιο χιουμοριστική την όλη επικοινωνιακή καμπάνια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top