Επιστροφή στην κανονικότητα: «Ουρές» στα διόδια και επιστροφή στα εξοχικά

Απελευθερώθηκαν οι μετακινήσεις εκτός νομού

Ξεκίνησε από σήμερα η απελευθέρωση των μετακινήσεων και στα διόδια από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν ουρές. Τα εξοχικά εκτός νομού γέμισαν με κόσμο, ενώ στα ΚΤΕΛ οι οδηγοί δεν προλάβαιναν να φορτώνουν αποσκευές.

Κορωνοϊός: Αυτή είναι η δήλωση που θα συμπληρώνουν οι επιβάτες στα πλοία

Οι ουρές στα διόδια επέστρεψαν μετά από 2,5 μήνες και δεκάδες πολίτες φόρτωσαν τα αυτοκίνητά του για να επιστρέψουν στα εξοχικά τους. Η κίνηση επανήλθε και οι δρόμοι για Εύβοια και Χαλκίδα απέκτησαν ξανά ζωή.

Αυξημένη κατά 30% ήταν η κίνηση και προς την Χαλκιδική.

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει και πού θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις

Και τα ΚΤΕΛ του Κηφισού άρχισαν από σήμερα Δευτέρα, να εκτελούν ξανά πιο τακτικά δρομολόγια, ενώ ταξιδεύουν προς την ελληνική επαρχεία με πληρότητα στο 50%, ώστε να τηρούνται οι κανόνες απόστασης ασφαλείας και οι επιβάτες έδειξαν την απαραίτητη συμμόρφωση, φορώντας μάσκα.

Άρχισαν ξανά οι πτήσεις

Το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μπορεί να μην θυμίζει μέσα Μαΐου, όμως βήμα βήμα θα ξεκινήσουν να πληθαίνουν οι επιβάτες.

Πτήσεις: Παρατείνεται η καραντίνα επιβατών εξωτερικού - Ποιοι εξαιρούνται

Μέχρι χθες μπορούσαν να πετάξουν μόνο όσοι είχαν σοβαρό επαγγελματικό λόγο ή ανήκαν στο υγειονομικό προσωπικό, όμως από σήμερα μπορούμε να ταξιδέψουμε όλοι στο εσωτερικό της χώρας.

Οι επιβάτες πλέον θα παραλαμβάνουν νερό, αντισηπτικό και σνακ στην είσοδο του αεροσκάφους, χωρίς να χρειάζεται παρέμβαση τρίτου. Όλοι πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν αποστάσεις, ενώ σταδιακά θα προχωρήσει και η επανέναρξη διασύνδεσης με ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως η Ζυρίχη, η Φρανκφούρτη και η Γενεύη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top