Κόρινθος: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός που παρέσυρε με ΙΧ 15χρονο

Αρνείται ακόμα ότι οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο

Υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται πως ήταν ο οδηγός του οχήματος, που την περασμένη Τρίτη παρέσυρε και σκότωσε στην Κόρινθο ένα 15χρονο αγόρι που έκανε περίπατο με τη μητέρα του. 

Παράσυρση 15χρονου - Κόρινθος: Πρόσεχε τη μητέρα του από τα αυτοκίνητα 

Σύμφωνα με το Korinthos Tv από τις εξετάσεις που έγιναν, βρέθηκαν στο αίμα του 53χρονου 2,7 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο, πολύ πιο πάνω δηλαδή από το επιτρεπόμενο όριο. 

Ο οδηγός βρέθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα, απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή. 

Τροχαίο Κόρινθος: «Ακούσαμε τον θόρυβο και νομίσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο»

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ακόμα και τώρα πως δεν οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο, ενώ υπενθυμίζεται ότι αφού χτύπησε το παιδί, το εγκατέλειψε και πήγε στο σπίτι του. 

Μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος πρόλαβαν να συγκρατήσουν τα στοιχεία του οχήματος και μετά από λίγες ώρες η αστυνομία τον εντόπισε και προχώρησε στη σύλληψη του ίδιου και της συζύγου του, η οποία φέρεται να τον βοήθησε να κρυφτεί. 

Νέα τραγωδία στην Κόρινθο: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 15χρονο μαθητή

«Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρ' όλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι...», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε: το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου, το έχασα, μου το φάγανε. Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια. Έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top