Τροχαίο Κόρινθος: «Ακούσαμε τον θόρυβο και νομίσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο»

Συγκλονισμένή η τοπική κοινωνία για τον χαμό του 15χρονου

Ρεπορτάζ του Κώστα Σόμπολου στην Κόρινθο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου από την τραγωδία που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε έναν 15χρονο που έκανε έναν περίπατο με τη μητέρα του. 

Νέα τραγωδία στην Κόρινθο: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 15χρονο μαθητή

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Γιώργο Σόμπολο, αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος, ο 53χρονος οδηγός, ο οποίος κατευθυνόταν από τα Εξαμίλια Κορίνθου προς την Ξυλοκέριζα, παρέσυρε και χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 15χρονο μαθητή και τη μητέρα του. Δεν έμεινε λεπτό στον τόπο του δυστυχήματος, παρά επέλεξε να εγκαταλείψει τη μητέρα και το άτυχο παιδί και να κρυφτεί στο σπίτι του, με την υποστήριξη της γυναίκας του, η οποία, μάλιστα, έχει συλληφθεί και αυτή. 

«Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρόλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα,όχι προς Εξαμίλια. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι...», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή και πρόσθεσε: 

 Νάουσα: Αυτοκίνητο παρέσυρε ένα 12χρονο παιδί με ποδήλατο

«Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε '"ο παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Το έχασα. Μου το φάγανε". Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια, έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί...»

Ο οδηγός δε σταμάτησε, αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγε κατευθείαν από τον τόπο του περιστατικού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και από τις περιγραφές άλλων μαρτύρων, οδηγήθηκαν στο σπίτι του 53χρονου οδηγού, όπου είχε κρύψει το αυτοκίνητό του, με τη βοήθεια της συζύγου του.

Ο Παντελής, το 15χρονο, αδικοχαμένο παιδί, ήταν το στήριγμα της μητέρας του, ειδικά το τελευταίο διάστημα που εκείνη αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας. Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και είναι ενδεικτικό πως δεν είναι σε κατάσταση να πει απολύτως τίποτα στη ναστυνομία για το περιστατικό.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να κερδίσει χρόνο. Αυτό θα συμβεί το απόγευμα και μετά θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top