Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: «Δεν πήγε να αυτοκτονήσει ο πατέρας του μοντέλου»

Όσα είπε για τον χαμό της 20χρονης κοπέλας που έπεσε σε χαράδρα

Δύο μήνες μετά τον χαμό της πανέμορφης 20χρονης Τζίνας Βογιατζή, η οποία έπεσε στο κενό από ύψος 50 μέτρων και σκοτώθηκε, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δήμαρχος Ωραιοκάστρτου, Π. Τσακίρης, ο οποίος είναι φίλος της οικογένειας. 

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 20χρονη σε χαράδρα - Έπεσε από ύψος 50 μέτρων

Η 20χρονη φοιτήτρια οδοντιατρικής και μοντέλο είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της στην περιοχή Νταμάρια στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης όταν έπεσε από ύψος 50 μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. 

Όπως είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου  ο θάνατος της άτυχης κοπέλας είναι κάτι που θορύβησε πολύ την τοπική κοινωνία. «Προσπαθούμε και στηρίζουμε την οικογένεια όσο μπορούμε», τόνισε και πρόσθεσε: 

«Η μητέρα ήρθε και μας ευχαρίστησε για τον τρόπο που της συμπαρασταθήκαμε. Υπήρχε ένα χαμόγελο αλλά εκείνη ξέρει τι περνάει».

Μίλησε μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για το κορίτσι με τα όμορφα μάτια, που χάθηκε τόσο ξαφνικά και άδοξα.  

«Κοιτάς το βουνό και κατευθείαν σου έρχεται η φιγούρα της κοπέλας στο μυαλό σου», είπε συγκινημένος. 

Ο κ. Τσακίρης διέψευσε επίσης στην εκπομπή τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει αρχικά, ότι πριν λίγες μέρες ο πατέρας της 20χρονης έκανε βουτιά με το αυτοκίνητό του στον γκρεμό για να δώσει τέλος στη ζωή του στο ίδιο σημείο που χάθηκε το παιδί του. 

«Δεν ισχύουν οι πληροφορίες πως ο πατέρας της 20χρονης επιχείρησε να αυτοκτονήσει στο ίδιο σημείο που σκοτώθηκε εκείνη. Αν δεν κάνω λάθος, ο πατέρας της βρίσκεται και εργάζεται στο εξωτερικό. Έτυχε ο άνδρας που είχε το ατύχημα να έχει το ίδιο επίθετο με την κοπέλα και πολλοί έσπευσαν να υποθέσουν ότι έχει κάποια σχέση κι ενδεχομένως να είναι ο πατέρας της», είπε. 

Και το site ellinikahoaxes.gr αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι: «Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας που ενεπλάκη στο ατύχημα στις 11 Μαΐου του 2020 δεν είναι ο πατέρας της 20χρονης, αλλά κάποιος άλλος με το ίδιο επώνυμο. Επιπλέον, ο άνδρας που ενεπλάκη στο ατύχημα είναι γεννηθείς το 1943, και ως εκ τούτου είναι 77 ετών και όχι 67 όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα».

Ο πατέρας άλλωστε τη κοπέλας μίλησε στο oraiokastro24.gr και διευκρίνισε πως ουδεμία σχέση έχει με το συγκεκριμένο συμβάν και πως είναι καλά στην υγεία του.

*Το κείμενο αυτό έχει διορθωθεί με την προσθήκη της είδησης ότι ο πολίτης που είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του στο σημείο, όπου έχασε τη ζωή του το 20χρονο μοντέλο, δεν είναι ο πατέρας του. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top