Οι επιχειρηματίες εστίασης έβγαλαν τη... μεζούρα!

Προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα

Με τη μεζούρα στο χέρι, προσπαθούν οι επιχειρηματίες εστίασης να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα για τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους. Η κυβέρνηση σκέφτεται ακόμη και έκτακτες πεζοδρομήσεις τα Σαββατοκύριακα για να τους δώσει χώρο να αναπνεύσουν. Οι επιχειρηματίες της εστίασης προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε σπιθαμή για να αυξήσουν τα τραπέζια τους.

Αθήνα και Θεσσαλονίκη συμμετέχουν στη διαμαρτυρία «Άδειες καρέκλες»

Η κυβέρνηση συζητά μια σειρά απο έκτακτες λύσεις για να τους βοηθήσει. Οι δήμαρχοι θα εισηγηθούν σε ποιές πλατείες και ανοικτούς χώρους μπορούν να στήσουν τα τραπέζια τους ενω σχεδιάζονται και έκτακτες πεζοδρομήσεις Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές ώστε να αξιοποιηθούν και οι δρόμοι. Το μοντέλο... Φλωρεντίας, όπου συνοικιακές οδοί παραχωρούνται  στους πεζούς για βόλτα θα εισαχθεί και στην Ελλάδα, τουλάχιστον όσο υπάρχει η απειλή του κορωνοιού.

Άρση μέτρων: Πάρτυ, take away ποτά, δεκάδες πρόστιμα και... λουκέτα

Υπουργοί με το μέτρο στα χέρια

Με ειδικές μάσκες και μέτρα στο χέρι, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, πήγαν σήμερα στην Καλλιθέα και έκαναν αυτοψία για τη χωροθέτηση των τραπεζιών. Οι επιχειρηματίες τονίζουν ότι ακόμη και μία ημέρα να ανοίξουν νωρίτερα, θα είναι μεγάλο κέρδος για εκείνους, καθώς οι ζημιές είναι τεράστιες...

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top