Φονικό Ανώγεια: «Θόλωσε το μυαλό μου από το εφιαλτικό σκηνικό που είδα»

Αποκλειστικό Star: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο κατηγορούμενος για τον φόνο του γείτονά του στα Ανώγεια της Κρήτης το περασμένο Σάββατο. Η απολογία του στον ανακριτή Ρεθύμνου ήταν μαραθώνια, ενώ ο νεαρός άντρας ξέσπασε πολλές φορές σε δάκρυα περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε το μοιραίο βραδύ, όταν είδε τον πατέρα του νεκρό και στη συνέχεια πυροβόλησε όπως είπε τον δολοφόνο του. 

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Προφυλακίστηκε ο 29χρονος κατηγορούμενος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν πρόκειται μέχρι να πεθάνει να ξεχάσει τον πόνο και την οργή που ένιωσε όταν είδε τον πατέρα του νεκρό έξω από το σπίτι τους. Όπως ανέφερε, άκουσε τον πυροβολισμό και έτρεξε με την ψυχή στο στόμα να δει τι συμβαίνει.

Φονικό Ανώγεια: Φρούριο τα δικαστήρια για την απολογία του 29χρονου

«Θόλωσε το μυαλό μου από το τραγικό και εφιαλτικό σκηνικό που είδα και δεν μπορώ να ξεχάσω τον  πατέρα μου σωριασμένο στο οδόστρωμα και πυροβολημένο στο στήθος, από το όπλο του 30χρονου που κρατούσε ακόμη στα χέρια του δίπλα του και τη μητέρα μου από δίπλα να ουρλιάζει. Ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μου, τυφλώθηκα και δεν έβλεπα τίποτα πια μπροστά μου. Το μόνο που θυμάμαι ήταν η ενστικτώδης αντίδρασή μου να στρέψω το όπλο που κρατούσα προς το μέρος του 30χρονου, ο οποίος βρισκόταν πια ακριβώς δίπλα μου και να τον πυροβολήσω, σχεδόν από μηδενική απόσταση, χωρίς να θυμάμαι πόσες φορές πυροβόλησε το όπλο μου», δήλωσε ξεσπώντας σε λυγμούς ο 29χρονος κατηγορούμενος.

Ανώγεια: «Δεν το πιστεύω ότι εγώ είμαι φυλακή κι ο πατέρας μου στον τάφο»

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα με το θύμα, ενώ αποδέχεται ότι επτά από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο του φονικού είναι από το δικό του όπλο.

Ωστόσο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει παραδοθεί από τον πλευρά του 30χρονου ψεύτικο όπλο και όχι αυτό που ήταν τη βραδιά του φονικού, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ήταν το όπλο που σκότωσε με μια μόνο σφαίρα τον πατέρα του.

Η ευχή της μητέρας στον κατηγορούμενο για το φόνο του Γιώργου Ξυλούρη 

Τη στιγμή που ο κατηγορούμενος για το φόνο του Γιώργου Ξυλούρη, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, βγήκε από το δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου, τον περίμεναν οι συγγενείς του οι οποίοι άρχισαν να τον χειροκροτούν. 

Φονικό Ανώγεια: «Τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είπε ο κατηγορούμενος»

«Ο μπαμπάς είναι μαζί σου. Την ευχή του πατέρα σου και τη δική μου», φώναξε η μητέρα του 29χρονου. 

Η βαλλιστική εξέταση των δυο όπλων που βγήκαν το βράδυ του διπλού φονικού θα μιλήσει για το ποιος σκότωσε ποιον. Η πλευρά του Γιώργου Ξυλούρη ισχυρίζεται ότι δεν ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον 63χρονο λυράρη, αλλά ο ίδιος ο γιος του. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η ιατροδικαστική εξέταση δίνει σαφή εικόνα του διπλού φονικού, ενώ για την υπόθεση έχουν καταθέσει συγγενείς των δυο οικογενειών, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top