Ανώγεια: «Δεν το πιστεύω ότι εγώ είμαι φυλακή κι ο πατέρας μου στον τάφο»

Σπάει τη σιωπή του ο γιος του ενός από τους νεκρούς του διπλού φονικού

Λίγες ώρες πριν από την απολογία του, ο γιος του ενός θύματος του διπλού φονικού στα Ανώγεια έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε μέσα από τη φυλακή τις σκέψεις που κάνει για όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο. 

Φονικό Ανώγεια: «Τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είπε ο κατηγορούμενος»

«Η ζωή μου είναι πια κόλαση. Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο. Τη στιγμή που εγώ ήμουν στην Αστυνομία, τον πατέρα μου τον κατεβάζανε στον τάφο. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό, θα ευχόμουν τέτοιο πράγμα», είπε ο 29χρονος στον ΑΝΤ1.

Οι δύο πλευρές δίνουν εντελώς διαφορετικές εκδοχές για το φονικό στα Ανώγεια και πλέον όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής και ιατροδικαστικής εξέτασης για να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. 

Φονικό Ανώγεια: Αυτό είναι το όπλο που σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη;

Οι συγγενείς του 30χρονου κτηνοτρόφου επιμένουν πως όλα ξεκίνησαν από τον γιο του Λευτέρη Καλομοίρη. Υποστηρίζουν πως εκείνος είναι ο μοναδικός που πυροβόλησε και πως ο 30χρονος έφερε όπλο, αλλά δεν το χρησιμοποίησε. 

Από την άλλη, η πλευρά του 29χρονου υποστηρίζει πως ο Γιώργος Ξυλούρης ξεκίνησε τον καβγά, είχε έναν διαπληκτισμό με τον κατηγορούμενο, έφυγε κι επέστρεψε οπλισμένος. Ο κατηγορούμενος ήταν στο σπίτι του όταν άκουσε πυροβολισμούς. Βγήκε έξω είδε τον πατέρα του νεκρό και τη μητέρα του να ουρλιάζει, πήρε το όπλο του πατέρα του και σκότωσε τον 30χρονο γείτονά του. 

Φονικό στα Ανώγεια: «Ο Καλομοίρης σκότωσε τον πατέρα του»

Χθες ο μικρότερος αδελφός του ενός θύματος παρέδωσε στην αστυνομία το όπλο, το οποίο φέρεται να είχε μαζί του ο κτηνοτρόφος. Ωστόσο, οι δικηγόροι του 29χρονου υποστηρίζουν πως η οικογένεια παρέδωσε άλλο όπλο και όχι αυτό με το οποίο σκότωσε τον γνωστό μαντιναδολόγο, Λευτέρη Καλομοίρη. 

Αναφέρουν ακόμα πως στο σημείο του φονικού βρέθηκαν και περισυλλέχθησαν από την αστυνομία κάλυκες δύο διαφορετικών διαμετρημάτων. Υπάρχουν επίσης, όπως λένε μάρτυρες που μπορούν να ρίξουν φως στις συνθήκες του φονικού και οι οποίοι ακόμα δεν έχουν καταθέσει. 

Πάντως κύριο μέλημα όλων αυτή τη στιγμή είναι να διατηρηθεί η ηρεμία στο χωριό και να αποτραπεί μια βεντέτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top