Φονικό Ανώγεια: «Τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είπε ο κατηγορούμενος»

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 30χρονου κτηνοτρόφου

Τα όσα κατέθεσε χθες στον εισαγγελέα ο 29χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 30χρονου γείτονά του, γιατί, όπως ισχυρίστηκε, εκείνος δολοφόνησε τον πατέρα του, αμφισβήτησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος. 

Φονικό Ανώγεια: Αυτό είναι το όπλο που σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη;

Ο κ. Γιώργος Κοκοσάλης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σημείωσε πως τα πράγματα το μοιραίο Σάββατο που βύθισε στο πένθος τα Ανώγεια δεν έγιναν όπως τα λέει ο κατηγορούμενος.

«Όντως υπήρξε ένας διαπληκτισμός, όντως ο 29χρονος γρονθοκόπησε το θύμα, όμως αυτά που λέει ότι γύρισε σπίτι του κι έκανε μπάνιο δεν ισχύουν. Μπήκε σπίτι, πήρε το όπλο κι έψαχνε τον 30χρονο», υποστήριξε ο κ. Κοκοσάλης. 

Στον εισαγγελέα με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο 29χρονος για το φονικό στα Ανώγεια

Μάλιστα πρόσθεσε πως ο γιος του 63χρονου έβαλε το όπλο στα πλευρά του θύματος, ενώ ο πατέρας του ήταν ακόμα ζωντανός και πυροβόλησε. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας του κτηνοτρόφου, σημείωσε ακόμα πως οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου είναι τέτοιοι ώστε να πετύχει πιο ευνοϊκή καταδίκη και όχι ισόβια κάθειρξη σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Φονικό στα Ανώγεια: «Ο Καλομοίρης σκότωσε τον πατέρα του»

«Γι’ αυτό ισχυρίζεται ότι θόλωσε και πυροβόλησε το θύμα, για έχει διαφορετική ποινική αντιμετώπιση από το δικαστήριο», είπε. 
Τόνισε επίσης ότι θα ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του νεαρού για να διαπιστωθεί, όπως είπε με ποιους συνομίλησε μετά το φονικό και τι διαπραγματεύσεις έγιναν μέχρι να παραδοθεί.

Φονικό στα Ανώγεια: «Γιατί να συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου αυτό;»

Όσο για το όπλο που παρέδωσε η οικογένεια στις αρχές δύο μέρες μετά το διπλό φονικό, ο κ. Κοκοσάλης είπε πως αυτό έγινε καταρχάς γιατί όντως σύμφωνα με μαρτυρίες ο 30χρονος το είχε πάνω του και δεύτερον ως ένδειξη σεβασμού στις οικογένειες των νεκρών. 

«Παραδώσαμε το όπλο γιατί όντως το θύμα το έφερε, τώρα αν το χρησιμοποίησε είναι άλλο θέμα», είπε ο δικηγόρος. 

Φως στα αναπάντητα ερωτήματα αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, αλλά και οι νεκροψίες – νεκροτομές που διενεργήθηκαν, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας του 30χρονου κάλεσε όσους γνωρίζουν και είδαν τι έγινε το Σάββατο το βράδυ να μιλήσουν για να λάμψει η αλήθεια. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος θα απολογηθεί αύριο.  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top