Οι οδηγοί ξεχύθηκαν στους δρόμους παρά την καραντίνα

Αυξήθηκε η κίνηση στο λεκανοπέδιο κατά 35%

Χιλιάδες οδηγοί έσπασαν σήμερα -πριν από την ώρα της- την καραντίνα, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στους δρόμους του λεκανοπεδίου να αυξηθεί κατά 35% ! Η κάμερα του Star και ο Γιώργος Σαραντάκος μπήκαν στο κέντρο οδικής ασφάλειας στην Περιφέρεια Αττικής, όπου γίνονται όλες οι προετοιμασίες για την επιστροφή μας στη ζωή χωρίς τα sms.

Συμβολική διαμαρτυρία καλλιτεχνών έξω από το υπουργείο Εργασίας

Θεωρητικά, για τρεις ημέρες ακόμη, είμαστε σε καραντίνα. Πρακτικά, οι ανυπόμονοι την έσπασαν και ξεχύθηκαν στους δρόμους, αψηφώντας  κορωνοιό και πρόστιμα. Σήμερα, όμως, η κίνηση χτύπησε κόκκινο. Ηταν η χειρότερη ημέρα απο την 23η Μαρτίου, οπότε και επιβλήθηκε η απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας.

Στο κέντρο οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, ετοιμάζονται για τη Δευτέρα που καταργούνται οι περιορισμοί. Χωρίς sms και δακτύλιο, προεξοφλείται μποτιλιάρισμα. Λοιμωξιολόγοι και κυβέρνηση φοβούνται πως μπορει να πληρώσουμε ακριβά την πρόωρη χαλάρωση. Και υπεθυμίζουν πως το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, οι απαγορεύσεις είναι σε πλήρη ισχύ.

Πορεία εκπαιδευτικών στο Σύνταγμα παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο Μάιος έρχεται με... πρόστιμα

Η τροχαία ετοιμάζεται πυρετωδώς να εφαρμόσει αυστηρότατα μέτρα ελέγχου για την αποτροπή των μετακινήσεων, με τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες. Όπως ακριβώς συνέβη και το Πάσχα. Στην Αττική, το βάρος θα πέσει σε περιοχές όπως είναι η Νέα Μάκρη, ο Μαραθώνας, η Ραφήνα, το Λαύριο και το Σούνιο. Εκεί υπάρχουν χιλιάδες εξοχικά και εκφράζονται φόβοι για πιθανή μετακίνηση πολιτών από την Αθήνα. Μπλόκα της τροχαίας θα υπάρχουν στα διόδια, σε οδικούς κόμβους, καθώς και στις εξόδους της Αττικής οδού.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top