Τραγούδι για τους Τσιόδρα - Χαρδαλιά γίνεται το νέο σουξέ των ημερών

«Αυτό το καλοκαίρι το είχα φανταστεί αλλιώς...»

Άλλο ένα τραγούδι για τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Οι δύο «μαχητές» στη μάχη του κορωνοϊού πρωταγωνιστούν στους στίχους ενός ξεκαρδιστικού τραγουδιού, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στα δύσκολα ένα γέλιο μπορεί να μας σώσει.

«Ρώτησα τον Χαρδαλιά… πού θα κάνω Πασχαλιά» και αυτός απάντησε

«Αυτό το καλοκαίρι το είχα φανταστεί αλλιώς, μα τώρα μένω σπίτι και στις 6 ακριβώς, βλέπω Τσιόδρα, Τσίοδρα και τον Χαρδαλιά, δε θέλω άλλα αντισηπτικά, θέλω βότκα, βότκα με χυμό ανανά σε μια παραλία κάπου μακριά.

Βγαίνω στο μπαλκόνι, απλώνω τη μπουγάδα, Θεέ μου μοιάζει με εκδρομή, ο ήλιος με τυφλώνει, μα νιώθω μια βραχνάδα, λες να θέλω εντατική;

Τις μέρες καραντίνας πλέον δεν μετρώ, πόσο θα κρατήσει το βάσανο αυτό, τώρα θα ήμουν σε νησάκι γραφικό, στις έξι όμως τώρα ξέρω τι θα δω», αναφέρει το έξυπνο τραγούδι.

Έλληνας διασκεύασε το «Σαλονικιός»... σε κορωνοϊός και έγινε viral!

Η καραντίνα όπως φαίνεται «γαργαλάει» την έμπνευση και ο Θέμος «Απίκος» Ρίζος βάζει μουσική στους στίχους της γυναίκας του και αφιερώνει το τραγούδι του στους απόλυτους πρωταγωνιστές των ημερών.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό και έγινε viral!

«Οι άνθρωποι αυτήν την περίοδο της καραντίνας πρέπει να κάνουν υπομονή κατά τη γνώμη μου, κουράγιο, γιατί τελειώνει σιγά - σιγά όλο αυτό, έχουμε φάει τον γάιδαρο και μας μένει η ουρά και πιστεύω ότι είναι μια ευκαιρία αυτήν την περίοδο όλοι να βρουν κάτι δημιουργικό να κάνουν, να περάσει αυτός ο κενός χρόνος και να τους μείνει κάτι», αναφέρει ο δημιουργός.

Το χιούμορ είναι λυτρωτικό, και το καλύτερο φάρμακο για την μελαγχολία του εγκλεισμού είναι το γέλιο!

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top