Κορωνοϊός: Ένας ακόμα νεκρός - 99 τα θύματα στην Ελλάδα

Ένας 76χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ

Δείτε στο ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπακωστοπούλου από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, τις τελευταίες πληροφορίες για τα θύματα του κορωνοϊού.

Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα στα 99. 

Κορωνοϊός: 98 νεκροί - 33 νέα κρούσματα, 2.144 συνολικά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 76χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. 

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. 

Ρεμδεσιβίρη: Eλπιδοφόρα μηνύματα από το ενδοφλέβιο φάρμακο

Χθες ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πέντε νέους θανάτους μέσα σε ένα 24ώρο. Από τα θύματα οι 26 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Την ίδια ώρα τα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας ανέρχονται σε 2.114. Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας, καταγράφηκαν ακόμη 33 νέα κρούσματα. 

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό διακεκριμένος επιστήμονας

Από τα συνολικά 2.114 κρούσματα, το 56.9% αφορά άνδρες. Από αυτά, 542 (25.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 819 (38.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 76 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Σε καραντίνα το γηροκομείο στη Νέα Μάκρη: Εντοπίστηκαν 12 κρούσματα

Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 15 (19.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 80.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Επίσης, 15 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Τέλος, έχουμε 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 98 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Ξάνθη: Αγωνία για τα κρούσματα κορωνοϊού στον οικισμό Ρομά

Οι 26 ήταν γυναίκες (26.5%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 72 έτη και το 88.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top