Το «ευχαριστώ» μιας μητέρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανταποκρίθηκε αμέσως στην έκκλησή της

Στην έκκληση μιας μητέρας ενός αυτιστικού παιδιού ανταποκρίθηκε αμέσως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας λύση στο πρόβλημα των μετακινήσεων των ατόμων με αυτισμό και άλλες αναπηρίες. 

Η Άδα Σταματάτου, είναι μητέρα του 19χρονου Γιάννη και μέσα από τη σελίδα που έχει δημιουργήσει στο Facebook «Η ζωή με τον Γιάννη», περιγράφει την καθημερινότητα με τον αυτιστικό γιο της.

Μετά από την απαγόρευση της κολύμβησης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού η κυρία Σταματάτου έστειλε ένα email στον πρωθυπουργό ζητώντας του να επανεξετάσει την περίπτωση των αυτιστικών και των ΑμεΑ.

Η κ. Σταματάτου ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αξιολογήσει την απαγόρευση κυκλοφορίας και λουτρού για τις «ευπαθείς ομάδες, τους αυτιστικούς, τους ΑμεΑ, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν το 6 και να πάνε για τρέξιμο».

Όπως τόνισε η κ. Σταματάτου σε λιγότερο από 24 ώρες δέχτηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του πρωθυπουργού όπου τη ρωτούσαν πότε θα μπορούσε να κάνει μία τηλεδιάσκεψη μαζί του Η τηλεδιάσκεψη έγινε χθες και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει η κ. Σταματάτου «μου υποσχέθηκε ότι θα το λύσει ευθύς αμέσως όπως και έκανε!».

«Μετά την σημερινή ανακοίνωση του κ Νίκου Χαρδαλιά σε συνεννόηση με τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, του αγαπημένου όλων μας Σωτήρη Τσιόδρα, αυτού του άγιου ανθρώπου, για την εξαίρεση κάποιων ομάδων από την απαγόρευση λουτρού, θέλω να πω όσο πιο δυνατά μπορώ πόσο ευτυχισμένη αισθάνομαι», ανέφερε η κ. Σταματάτου, ενώ τόνισε ότι ο γιος της «ο Γιάννης μου, για πρώτη φορά στη ζωή του αισθάνεται, και ΕΙΝΑΙ, προνομιούχος».

«Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη, αλλά η ευγνωμοσύνη μου απέραντη. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους αγωνίζονται για να μας κρατήσουν ζωντανούς. Έναν-έναν προσωπικά», κατέληξε η κ. Σταματάτου και ευχαρίστησε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top