Κορωνοϊός: «Μου έστειλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να μιλήσει και μετά κατέληξε»

Τι είπε αποκλειστικά στο Star η μητέρα του 52χρονου θύματος του ιού

Ραγίζει καρδιές η μαρτυρία της μητέρας του 52χρονου άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν» και έχασε την Παρασκευή τη μάχη με τον κορωνοιό. 

Στους 68 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - 60 νέα κρούσματα

«Όλο ζωή ήταν. Μανούλα μου πρόσεχε μη μου αρρωστήσεις, μανούλα μου πρόσεχε. Έτσι έλεγε πού να φανταστεί το παιδί μου ότι θα φύγει» είπε η μητέρα του άτυχου άνδρα. 

«Ψήθηκε στον πυρετό, τον έφαγε ο πυρετός. Είκοσι μέρες είχε πυρετό, πήγαινε στο νοσοκομείο, τον διώχνανε. Τελικά με χίλια παρακάλια του κάνανε το τεστ, βγήκε θετικός και τον κρατήσανε στο Αττικό» συνέχισε η ίδια.

Ο 52χρονος έμεινε τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε, μπήκε στην εντατική για 11 μέρες και διασωληνώθηκε, ώσπου την Παρασκευή κατέληξε. 

Ήταν θετική στον κορωνοϊό αλλά το γρήγορο τεστ είχε δείξει το αντίθετο!

Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος όπως φαίνεται τον καθησύχαζε. «Υποψιαζόταν ότι έχει κολλήσει κορωνοϊό και παρακαλούσε να κάνει τεστ και του έλεγε ο γιατρός δε χρειάζεται θα πέσει ο πυρετός, θα πέσει ο πυρετός» είπε η μητέρα του. 

Όπως λέει η ίδια, το παιδί της δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, της τηλεφωνούσε και της έλεγε να προσέχει. «Προσεχε μανούλα μου έλεγε. Ο ίδιος με πήρε από το σπίτι, δεν μπορούσε να μιλήσει και μου μίλαγε ο γιος του. Και μου έστειλε μήνυμα "μάνα δεν μπορώ να σου μιλήσω" στα τελευταία, πριν φύγει τελευταία μέρα» είπε η μητέρα αναφερόμενη στην τραγική ημέρα.   

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top