Ήταν θετική στον κορωνοϊό αλλά το γρήγορο τεστ είχε δείξει το αντίθετο!

Η περιπέτεια της 54χρονης Μαρίας στο Star

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία μιας 54χρονης γυναίκας, η οποία χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό, για τα γρήγορα τεστ διάγνωσης του. Όταν το έκανε βγήκε αρνητικό, ενώ τελικά αποδείχτηκε πως έχει νοσήσει. Την περιπέτεια και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε περιγράφει στην Ειρήνη Σαββοπούλου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Έλληνας γιατρός στη Νέα Υόρκη: «Οι αναπνευστήρες φτάνουν για τρεις μέρες»

Βήχας και καταρροή ταλαιπωρούσαν την 54χρονη Μαρία από τις 21 Μαρτίου. Δύο μέρες αργότερα ήρθε και ο πρώτος πυρετός. Στην αρχή δέκατα, αλλά μετά ανέβηκε 38. Έτσι αποφάσισε να κάνει το γρήγορο διαγνωστικό τεστ.

«Μου πήραν αίμα από το δάχτυλο, όπως παίρνουν στους διαβητικούς και μέσα σε 10 λεπτά, μου είπε ο νοσηλευτής ότι είναι αρνητικό. Τότε πήρα μια πολύ μεγάλη χαρά, αλλά το απόγευμα ακούγοντας στην τηλεόραση το δελτίο στις 18.00 του κ.Τσιόδρα, άκουσα ότι τα τεστ αυτά δεν είναι και πολύ αξιόπιστα. Οπότε την ίδια στιγμή, πήρα πάλι τηλέφωνο στο διαγνωστικό κέντρο και την επόμενη ημέρα το πρωί, πήγα να κάνω το μοριακό, το οποίο δυστυχώς χρειαζόταν 4 μέρες για να βγει το αποτέλεσμα» περιγράφει η ίδια στο Star. 

H 54χρονη Μαρία περιγράφει ότι το μοριακό τεστ βγήκε θετικό. «Φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν ήθελα να μιλάω με κανέναν από την οικογένειά μου. Ήμουν ξαπλωμένη σ΄ένα κρεβάτι κουκουλωμένη» περιγράφει.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες είναι απύρετη.  Αισιοδοξεί ότι ο κορωνοϊός έφυγε και στέλνει  το δικό της μήνυμα για την περιπέτεια που έζησε. «Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ψυχραιμία.. Όλοι μπορεί να το περάσουμε. Είναι ένα κακό όνειρο που θα περάσει»

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top