Η απάντηση του Σ. Τσιόδρα σε όσους του επιτέθηκαν γιατί έψαλε σε εκκλησία

Τι είπε σε όσους τον επέκριναν που δεν έμεινε σπίτι

Αρκετά ήταν τα επιθετικά σχόλια στα social media σε βάρος του Σωτήρη Τσιόδρα για την απόφασή του να ψάλει σε εκκλησία στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή. 

Σ. Τσιόδρας: «Είναι σαν να είσαι στο φυλάκιο και να περιμένεις τον εχθρό»

Οι περισσότεροι τον επέκριναν γιατί δεν τήρησε εκείνος πρώτος την εντολή να μείνουμε στο σπίτι και πήγε σε μια εκκλησία, η οποία όμως ήταν άδεια και ο ίδιος ο μοναδικός ψάλτης. 

Σωτήρης Τσιόδρας: Ο πολύτεκνος, ψάλτης που μας ενημερώνει για τον κορωνοϊό

Όσοι τον κατηγόρησαν μάλιστα ότι δεν τηρεί όσα προτρέπει τους πολίτες να κάνουν αγνόησαν και το γεγονός, πως ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος έχει επωμιστεί το βάρος της ενημέρωσης των πολιτών για την πορεία της επιδημίας κορωνοϊού, συνήθιζε να ψέλνει στην εκκλησία της ενορίας του και πριν από την κρίση.

Σωτήρης Τσιόδρας: Το προφίλ του ανθρώπου που «κρεμόμαστε» από τα χείλη του

Οι χρήστες στα social media δημιούργησαν και trend στο Twitter #ΨέλνουμεΣπίτι με αποτέλεσμα ο κ. Τσιόδρας, επίσης μέσω Twitter να απαντήσει σε έναν από αυτούς και κατ’ επέκταση σε όλους. 

«Με ειδική άδεια κι 1 άτομο σε 1.000 τ.μ. - αυτός είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλάω κι εσείς αγαπητέ φίλε δεν καταλαβαίνετε», έγραψε απαντώντας σε χρήστη που ανέφερε στην ανάρτησή του:

«@STsiodras  #ΨέλνουμεΣπίτι».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top