Ο πρώτος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα: Δεν άντεξε ο 66χρονος στην Πάτρα

Ξεψύχησε τα ξημερώματα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου

Η Ελλάδα θρηνεί τον πρώτο της νεκρό από τον κορωνοϊό. Ο 66χρονος από την Αμαλιάδα, ο οποίος ήταν το πρώτο κρούσμα του ιού από το γκρουπ των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους, δυστυχώς δεν άντεξε και ξεψύχησε στις 03:15 τα ξημερώματα. 

Ιταλία: Βάζει «λουκέτο» στη χώρα ο πρωθυπουργός

Η κατάσταση του συνταξιούχου εκαπιδευτικού ήταν πάρα πολύ σοβαρή, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, να δηλώνει χθες πως είναι θέμα χρόνου να φύγει από τη ζωή. 

Βάρη: Δασκάλα προσβλήθηκε με κορωνοϊό- Δίδασκε σε 4 σχολεία

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς. Ο άτυχος άνδρας παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε.

Κορωνοϊός: Τι πρέπει να τρώμε για να προστατευτούμε

Ο ασθενής από την Αμαλιάδα ήταν το κρούσμα νούμερο 9. Εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 με πνευμονία. Λόγω του επιβαρυμένου ιστορικού του, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και στις 6 Μαρτίου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπου έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως έγινε γνωστό ο 66χρονος διέμενε στηνΑμαλιάδα, αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Ηράκλειο. Ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν γνωστός εκπαιδευτικός, ενώ είχε εκλεγεί και περιφερειακός σύμβουλος.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top