Ζευγάρι Ιταλών επιχείρησε να περάσει με... τροχόσπιτο ένα τόνο χασίς!

Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ τα κέρδη του κυκλώματος

Πάνω από έναν τόνο χασίς προσπάθησαν να περάσει στη χώρα μας ένα ζευγάρι Ιταλών μέσω των ελληνοαλβανικών συνόρων. Ο τρόπος ήταν ευφάνταστος, αλλά έπεσαν στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ντελίβερι... ναρκωτικών κάνουν οι χρήστες για να αποφύγουν τους ελέγχους

Για ώρες αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών έκαναν «ανακαίνιση» του τροχόσπιτου των δυο Ιταλών. Όπου και να έψαχναν έβρισκαν πακέτα με ακατέργαστη κάνναβη.

Στην οροφή του τροχόσπιτου, το οποίο είχε πλάστες πινακίδες και μπήκε στη χώρα μας από τα σύνορα χωρίς το ζευγάρι των Ιταλών να έχει καταλάβει ότι τους ακολουθούσαν αστυνομικοί. Μετέφεραν έναν τόνο και 145 κιλά ακατέργαστης κάνναβης!

Αυτοψία Star:«Καθαρό κέντρο» από διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων

Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ τα κέρδη του κυκλώματος

Όπως προέκυψε, τα μέλη της οργάνωσης  εισήγαγαν την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών, το μεσημέρι της ιδίας μέρας, μέσω του διασυνοριακού σταθμού στο Μαυρομάτι Ηγουμενίτσας. Υπολογίζεται ότι το έσοδα της οργάνωσης από αυτή και μόνο τη μεταφορά, σύμφωνα με τις κατασχεθείσες ποσότητες θα ξεπερνούσαν (1.730.000) ευρώ.

Το τροχόσπιτο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και χρειάστηκε μέχρι και... ξύλο για να βγάλουν τα πακέτα που ήταν σφηνωμένα σε κάθε σημείο.

Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών - Εντός σπιτιού το εργαστήριο παρασκευής

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η ποσότητα δεν ήταν μόνο για την Ελλάδα αλλά πιθανότατα και για το εξωτερικό. Μάλιστα, το ζευγάρι, που δεν μιλά καθόλου ελληνικά, φέρεται να κάνει συχνά ταξίδια στην γειτονική Τουρκία.

Οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν Βόσνιο που φέρεται να έχει οργανώσει όλη την μεταφορά των ναρκωτικών.

Μπραχάμι: 105 κιλά κοκαΐνης σε διαμέρισμα - Δείτε σε βίντεο πού την έκρυβαν

Εντοπίστηκε οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Μπροστά σε ένα πλήρες οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης βρέθηκαν αστυνομικοί, όταν μπήκαν σε διαμέρισμα στην Παλλήνη και κατάσχεσαν πάνω από 100 δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top