Ντελίβερι... ναρκωτικών κάνουν οι χρήστες για να αποφύγουν τους ελέγχους

Συνεχείς οι έλεγχοι της αστυνομίας στο κέντρο

Οι συνεχείς έλεγχοι της αστυνομίας στο κέντρο στην Αθήνα έχουν χτυπήσει στις πιάτσες των ναρκωτικών. Οι σπείρες κακοποιών που εξαρθρώθηκαν, πουλούσαν ναρκωτικά με τηλεφωνικές παραγγελίες, χρησιμοποιώντας κωδικές ονομασίες για το κάθε είδος.

Αυτοψία Star:«Καθαρό κέντρο» από διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων

«Έλα του λέω θέλω 10 ευρώ ζαμπόν. Τι είναι αυτό Ζα...πρέζα-ζα και το ζατο κάνουν ζαμπόν» είπε χρήστης ναρκωτικών αποκλειστικά στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.  

Πρόκειται για έναν από τους κωδικούς που χρησιμοποιούν στο τηλέφωνο οι χρήστες για να παραγγείλουν ναρκωτικά. Έφτασαν σε αυτό το σημείο καθώς οι συνεχείς ελέγχοι της αστυνομίας στο κέντρο έχουν «χαλάσει» την πιάτσα των εμπόρων που δεν μπορούν να σπρώξουν τις δόσεις του θανάτου.

Το βαν της αστυνομίας στη Μενάνδρου στο σημείο όπου σημειώθηκε η φονική συμπλοκή, γέμισε με δεκάδες άτομα που προσήχθησαν στα πλαίσια της εκκαθάρισης του κέντρου από τη μάστιγα των ναρκωτικών. Οι καθημερινοί έλεγχοι πιάνουν και την πιο μικρή ποσότητα.

Μόνο στο Star:Καρέ καρέ άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας από διακινητές​​​​​​​

Οι έλεγχοι για τα ναρκωτικά είναι συνεχείς. Η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής εξάρθρωσε δύο σπείρες. Είχαν στήσει ολόκληρη καλλιέργεια κάναβης σε Ακάλαμο και Καπανδρίτι. Για να αποφύγουν τον κλοιό της αστυνομίας στο κέντρο παρέδιδαν ναρκωτικά με τηλεφωνικές παραγγελίες, κάτι σαν ντελίβερι δηλαδή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top