Κορωνοϊός: Κλείνει Δημοτικό σχολείο στη Δάφνη εξαιτίας ύποπτου κρούσματος

Κλειστές παραμένουν δομές στην Πάτρα 

λουκέτο σχολεία

Ένα ακόμα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού αναγκάζει το 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης να αναστείλλει τη λειτουργία του μέχρι νεωτέρας.

Κορωνοϊός: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Δάφνης, πρόκειται για κηδεμόνα μαθητή του σχολείου. 

Η ανακοίνωση του Δήμου Δάφνης - Υμηττού αναφέρει τα εξής: 

«Μετά από ενημέρωση την οποία είχαμε χθες αργά το βράδυ από τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας και από τον ΕΟΔΥ για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού COVID-19, σε κηδεμόνα μαθητή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, αποφασίσαμε το κλείσιμο της σχολικής μονάδας μέχρι νεωτέρων οδηγιών των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας.

Με απόφαση του Δημάρχου Δάφνης Υμηττού κ. Αναστάσιου Μπινίσκου ξεκινούν από σήμερα οι προγραμματισμένες προληπτικές απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια και σχολικές μονάδες του Δήμου.

Ο Δήμος μας από τη πρώτη στιγμή είναι σε διαρκή επιφυλακή και έτοιμος να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση. Δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και από τη στιγμή που έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και υπηρεσίες του Δήμου μας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα συναρμόδια Υπουργεία Υγείας και Παιδείας για περαιτέρω ενέργειες όπου και αν χρειαστούν».

Κλειστές παραμένουν δομές στην Πάτρα 

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Πατρέων, πολλές δομές θα παραμείνουν κλειστές για δύο ακόμα εβδομάδες. Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι:

«Από τον Δήμο Πατρέων, ανακοινώνεται ότι για δύο ακόμη εβδομάδες, θα παραμείνουν κλειστά, το Δημοτικό Βρεφοκομείο, οι Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ, τα ΚΑΠΗ του Δήμου, οι Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις, καθώς και το Δημοτικό Ωδείο Πατρών, η Δημοτική Βιβλιοθήκη , τα τμήματα του Εικαστικού, οι Θεατρικές παραστάσεις και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου.

Η απόφαση ελήφθη μετά την νέα σχετική ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείαςμ καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα και αφορά στα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top