Ευρωπαίοι ακροδεξιοί στη Μυτιλήνη: «Δε θα κάνετε την Ευρώπη σπίτι σας»

Πολίτες καταγγέλουν «απόβαση» σε Έβρο και Μυτιλήνη

Identity Movement

«Απόβαση» Γερμανών ακροδεξιών σε Έβρο και Μυτιλήνη κατήγγειλε πριν από λίγες ημέρες το κόμμα της γερμανικής Αριστεράς, «Die Linke», καταγγελία που επαλήθευσαν και οι κάτοικοι της Μυτιλήνης.  

Πρόκειται για μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Identity Movement» Γερμανίας (Ιdentitäre Bewegung Deutschland), τα οποία αποβιβάστηκαν το πρωί της Παρασκευής στη Μυτιλήνη, με σκοπό να βοηθήσουν τα τάγματα εφόδου που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή.

Βάζουν στο στόχαστρο εργαζόμενους σε ΜΚΟ και αλληλέγγυους, ενώ κρατούν πανό στέλνοντας μηνύματα προς τους πρόσφυγες και μετανάστες. 

Γερμανοί και Αυστριακοί ακροδεξιοί πόζαραν στον Έβρο τις προηγούμενες μέρες, ενώ μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Identity Movement» Γερμανίας (Ιdentitäre Bewegung Deutschland), ανέβασαν φωτογραφία στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter.

«Δεν θα κάνετε την Ευρώπη σπίτι σας» είναι το μήνυμα που αναγράφεται στο πανό που κρατούν τα μέλη της οργάνωσης. Σε ένα άλλο tweet που ανήρτησε η ίδια οργάνωση, εκφράζεται «η αλληλεγγύη στους Έλληνες συνοριοφύλακες».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top