Βίντεο-ντοκουμέντο: Τούρκοι πετούν χημικά στους Έλληνες αστυνομικούς!

Οι Τούρκοι συσσωρεύουν συνεχώς ανθρώπους στα σύνορα

Η τουρκική κυβέρνηση οργάνωσε την επιχείρηση με κάθε τρόπο. Μέσω της εφαρμογής telegram μαζικά μηνύματα παρότρυναν τον κόσμο να κατευθυνθεί προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής ξέσπασε νέος γύρος επεισοδίων στις Καστανιές Έβρου περίπου με την κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου. Περίπου 5.500 άτομα επιχείρησαν να μπουν στη χώρα.

Οι συγκρούσεις είναι συνεχείς και βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους Τούρκους να κάνουν χρήση δακρυγόνων προς τους Έλληνες στρατιωτικούς που εμποδίζουν την είσοδο μεταναστών στο ελληνικό έδαφος.

Τα δακρυγόνα που εκτοξεύονταν καθοδηγούνταν, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, από δύο drones που πετούσαν πολύ κοντά στα σύνορα στην τουρκική πλευρά.

SMS στους μετανάστες στέλνουν οι ελληνικές αρχές: «Μην περνάτε τα σύνορα»

Ακόμη και το τουρκικό κανάλι trt μετέδωσε χάρτη που έδειχνε προς τα πού να κατευθυνθούν όσοι ήθελαν να εγκαταλείψουν την χώρα. Μεταδίδει η ανταποκρίτρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Άννα Ανδρέου.

Οι Τούρκοι συσσωρεύουν συνεχώς ανθρώπους στα σύνορα. Λίγοι είναι από εμπόλεμες περιοχές. Οι περισσότεροι είναι οικονομικοί μετανάστες και τις τελευταίες ώρες μάλιστα οι τούρκοι ανοίγουν τις φυλακές και οδηγούν στα σύνορα μετανάστες από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αλγερία κλπ που είχαν παραβατική συμπεριφορά.

Οι περισσότεροι έχουν πληρώσει 50 ευρώ ενώ το τουρκικό κράτος προκειμένου να πιέσει την Ελλάδα τους παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση και φαγητό. Από εδώ που είμαστε ακούμε τις ντουντούκες της ελληνικής πλευράς που σε δυο γλώσσες αγγλικά και αραβικά φωνάζουν «Τα σύνορα είναι κλειστά, μη προσπαθήσετε να περάσετε».

Οι άνδρες του Ερντογάν παρακολουθούν κυνικά να γίνεται πράξη η διαταγή του να περάσουν ανενόχλητοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Τα ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι όλα γίνονται με εντολή της τουρκικής κυβέρνησης. Σ' αυτό το βίντεο διακρίνονται τουρκικά στρατιωτικά οχήματα να συνοδεύουν τα λεωφορεία των μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Η τουρκική κυβέρνηση απροκάλυπτα τους βοηθά να στήσουν ακόμη και τις σκηνές τους. 

Ξεδιάντροπα και χωρίς καμία κάλυψη οι Τούρκοι δίνουν οδηγίες για το πώς οι μετανάστες και οι πρόσφυγες θα μπουν στη χώρα μας για να προωθηθούν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτόν το χάρτη μετέδωσε το τουρκικό δίκτυο trt στα αραβικά στέλνοντας τους στα ελληνικά νησιά και τον Έβρο.

«Χάρτης με τις πιθανές διαδρομές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μετανάστες για να φτάσουν στην Ευρώπη», γράφει η ανάρτηση.
Όσο ο Ερντογάν δεν κλείνει την κάνουλα, τόσο τα καραβάνια των ανήμπορων θα αναζητούν τρόπους να μπουν στην Ελλάδα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top