Κορωνοϊός: Η 40χρονη που προσβλήθηκε από τον ιό μιλά για πρώτη φορά δημόσια

Η ταλαιπωρία που πέρασε στο «Σωτηρία»

Η 40χρονη από το Μαρούσι, η οποία διαγνώσθηκε με τον ιό του κορωνοϊού, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τα όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες. 

Η γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για την ταλαιπωρία που πέρασε μέχρι να κάνει την ειδική εξέταση και να διαγνωσθεί με κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Οδηγίες για καραντίνα έδωσε ο ΕΟΔΥ στους μαθητές του Κολλεγίου

Η 40χρονη αναφέρθηκε στην πολύωρη αναμονή της στο «Σωτηρία» και την ταλαιπωρία που υπέστη εκεί χωρίς τελικά να της δώσουν την πρέπουσα σημασία!

Όπως τόνισε, ακολούθησε κατά γράμμα όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ωστόσο οι γιατροί του «Σωτηρία» έκριναν ότι το περιστατικό της δεν έχρηζε προτεραιότητας και μπορούσε να παραμείνει με τον υπόλοιπο κόσμο στην αίθουσα αναμονής για τουλάχιστον 4 με 5 ώρες. 

Όσον αφορά στα συμπτώματα, ανέφερε πως ήταν σαν να περνά μια ελαφριά ίωση και πως ο πυρετός υποχώρησε άμεσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Επέστρεψα βράδυ Σαββάτου από το Μιλάνο, την Κυριακή ήμουν στο σπίτι με την οικογένεια μου. Δευτέρα πήγα στη δουλειά μου. Την Τρίτη το βράδυ εστάλη στην εργασία μία οδηγία από ΕΟΔΥ ότι όσοι έχουν ταξιδέψει και έχουν κάποια ένδειξη ότι νοσούν να πάνε να εξεταστούν.

Την Τετάρτη παρουσίασα πυρετό 38,2. Ο γιατρός της τράπεζας, όπου εργάζομαι, μου ζήτησε να πάω στα νοσοκομεία αναφοράς για να εξεταστώ. Επικοινώνησα και με τον ΕΟΔΥ και μου έδωσε οδηγίες να φορέσω μάσκα και να χρησιμοποιήσω ιδιωτικό όχημα. 

Και οι δύο, με τον σύζυγο μου, φορώντας μάσκες πήγαμε στο Σωτηρία. Πήγα και δήλωσα στο κουβούκλιο, στην είσοδο του νοσοκομείου, και κατέγραψε ο γιατρός τον λόγο που είμαι εκεί. Επισήμανα ότι έρχομαι από το Μιλάνο. Με πήγαν στο πρωτόκολλο, ήταν μπροστά μου ήδη άλλοι δύο. Μου έδωσαν αριθμό προτεραιότητας το 166 και με το χαρτί περίμενα στην αίθουσα αναμονής και είδα ότι ήταν στο 133. 

Μου είπαν ότι δε χρήζει η περίπτωση μου προτεραιότητας και να περιμένω 4 – 5 ώρες. Μέσα σε 45′ από το 133 είχε πάει στο 135. Είπα στον γιατρό να μου πει ποια είναι η διαδικασία για να πάω την επόμενη μέρα να κάνω το τεστ. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στις 6 το πρωί για να υποβληθώ στην εξέταση…».  

Κορωνοϊός: «Είπαμε ότι είμαστε από Ιταλία και δεν μας έδωσαν προτεραιότητα»

Αναφερόμενη στην κόρη της, που είχε πάει εκδρομή στο Λονδίνο με το Κολλέγιο Αθηνών και παραμένει στην Αγγλία, είπε: «Είμαστε σε τακτική επικοινωνία με την κόρη μου. Εγώ όφειλα εφόσον διαγνώστηκα θετική, να ενημερώσω το σχολείο και να ακολουθηθεί ό,τι προβλέπεται για τους οικείους μου. Το παιδί μου δεν έχει το παραμικρό σύμπτωμα και το κρατούν προληπτικά στο Λονδίνο».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top