Απόκριες 2020: Υψηλή πληρότητα σε Πάτρα, Ξάνθη και Γαλαξίδι

Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο

Οι φορείς του τουρισμού στους δημοφιλείς προορισμούς του τριημέρου κάνουν λόγο για πολύ υψηλές πληρότητάς, ενώ σύμμαχος των εκδρομέων θα είναι και ο καιρός.   

Απόκριες 2020: Tο Ρέθυμνο παραδίδεται στον ρυθμό του καρναβαλιού!

Στην παντοτινή βασίλισσα του καρναβαλιού η πληρότητα των καταλυμάτων  για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, μέχρι στιγμής, ξεπερνά το 90%. Η «κάθοδος» των  μυρίων αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο το απόγευμα και να κορυφωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο. 

Οι τιμές κυμαίνονται από 80 ευρώ στην πόλη της Πάτρας και πάνω, στα περιφερειακά είναι πιο χαμηλές, από 60 - 65 ευρώ και άνω ανάλογα με την κατηγορία του καταλύματος.

Απόκριες 2020: 60 εκδηλώσεις σε 13 ημέρες με ελεύθερη είσοδο!

Σε ρυθμούς καρναβαλιού και η Ξάνθη

Στη Βόρεια Ελλάδα τον ρυθμό των καρναβαλιού δίνει παραδοσιακά η Ξάνθη, με την πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης να έχει αγγίζει ήδη το 100%.

Εκατοντάδες επισκέπτες φτάνουν ως την Κομοτηνή προκειμένου να ζήσουν από κοντά το Ξανθιώτικο γλέντι.

Τα καταλύματα στην περιοχή κυμαίνονται από 70-80 ευρώ και πάνω, ενώ στην Κομοτηνή υπάρχουν ακόμα κάποια δωμάτια ελεύθερα, με τις τιμές να είναι λίγο χαμηλότερες, στα 60-65 ευρώ. 

Μαρία Κυριακοπούλου: Η Βασίλισσα του φετινού Πατρινού καρναβαλιού!

Αλευρομουτζουρώματα στο Γαλαξίδι

Το γραφικό Γαλαξίδι δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των αγαπημένων προορισμών του τριημέρου, αφού εκεί η Απόκριες καταλήγουν σε μια...αλευρομουτζουρωμένη Καθαρά Δευτέρα!

Η πληρότητα αυτή τη στιγμή είναι από 90 μέχρι 95%, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να βρουν δωμάτιο από 50 ευρώ μέχρι και 90 ευρώ το δίκλινο. 

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Σύμμαχος ο καιρός το τριήμερο 

Με το μέρος των εκδρομέων θα ειναι και ο καιρός,  αφού την Κυριακή των Αποκριών κάνει ποδαρικό και ο Μάρτιος...φέρνοντας μαζί του την Άνοιξη.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγες μόνο τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6 μποφόρ στα πελάγη και οι θερμοκρασίες θα είναι κανονικές για την εποχή.

Ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος, με νοτιοδυτικούς ανέμους και θερμοκρασίες γύρω στους 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top