Μαρία Κυριακοπούλου: Η Βασίλισσα του φετινού Πατρινού καρναβαλιού!

Η 20χρονη φοιτήτρια ετοιμάζεται να ζήσει το πιο ξέφρενο πάρτι της ζωής της

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του Πατρινού καρναβαλιού. Oι εκδηλώσεις κορυφώνονται σταδιακά και το κέφι ανάβει σε κάθε γωνιά της πόλης. Οι απανταχού καρναβαλιστές προσκυνούν τη φετινή τους Βασίλισσα, τη Μαρία Κυριακοπούλου, την 20χρονη φοιτήτρια του παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών. Η νεαρή εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή, η οποία και την επέλεξε για εκπρόσωπο της διοργάνωσης. 

H Πάτρα «κινείται» σε ρυθμούς Καρναβαλιού - Φωταγωγήθηκε η πόλη

Η «βασίλισσα» Μαρία λατρεύει το καρναβάλι και δίνει τον καλύτερο εαυτό της για να επικοινωνήσει το πρόγραμμα και τα δρώμενα σε όσους μοιράζονται την ίδια αγάπη με εκείνη. Και όχι μόνον αυτό: με τη ζωντάνια και το χαμόγελό της προσκαλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας, που έκανε το καρναβάλι θεσμό και τον υπηρετεί με ζωντάνια και ενθουσιασμό.

Ξεκίνησε το Πατρινό καρναβάλι- Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η εικόνα με την όμορφη βασίλισσα Μαρία να χαιρετά τους «εραστές του καρναβαλιού» πάνω στο μεγαλόπρεπο άρμα της θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και η εικοσάχρονη κοπέλα ετοιμάζεται να ζήσει το πιο ξέφρενο σαββατοκύριακο της ζωής της.

Η φοιτήτρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανυπομονεί να φορέσει το φαντασμαγορικό φόρεμα που της έχει σχεδίασε αποκλειστικά ο Μάικ Νικολάτος, εκφράζοντας στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», όλες τις σκέψεις και τον ενθουσιασμό της για το επερχόμενο καρναβάλι.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top