Καβούρι: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Υπό τον φόβο επεισοδίων ή τυχόν εισβολής στο συνέδριο

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι, όπου διεξάγεται σήμερα το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ. 

Πλήθος εργαζομένων - μέλη συνδικάτων έχει συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. 

Αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων ζήτησε η ΓΣΕΕ από τον Μητσοτάκη

Από αργά το βράδυ, οι αρχές έλαβαν μέτρα προστασίας για να αποφευχθούν επεισόδια ή τυχόν εισβολή στο συνέδριο. Σημειώνεται ότι έχουν κληθεί να παρευρεθούν ο πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί.

Οι πληροφορίες λένε ότι μέλη του ΠΑΜΕ πέρασαν το πρώτο μπλόκο στην οδό Αγίου Νικολάου και παρότι είναι διαπιστευμένοι για το συνέδριο, τους σταμάτησαν στο δεύτερο μπλόκο, ζητώντας να καταγραφούν τα στοιχεία τους και στην αστυνομία.

Άγριο ξύλο πριν από το συνέδριο της ΓΣΕΕ - Κατάληψη από το ΠΑΜΕ

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της, «σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, που διόρισε Προσωρινή Διοίκηση στη ΓΣΕΕ με εντολή εκλογών εντός εξαμήνου, μετά τη βίαιη διάλυση των συνεδρίων σε Καλαμάτα και Ρόδο από τους τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή και αποφάσισε ότι:

1) Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το 37ο εκλογικό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, στο ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» του ομίλου Διβάνη, στο Καβούρι Αττικής.

2) Στο Συνέδριο έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετήσουν ο Πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί.

Το 37ο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. θα γίνει, τηρουμένων όλων των νόμιμων διαδικασιών. Η διεξαγωγή του συνιστά απαίτηση και δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων!».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top