Κική Δημουλά: Δημοσία δαπάνη η κηδεία της σπουδαίας ποιήτριας

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 χρόνων λόγω καρδιακής ανακοπής

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί το πανελλήνιο μετά την είδηση του θανάτου της Κικής Δημουλά.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Πολιτισμού και Αθλητισμού, κα Λίνας Μενδώνη, Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, η κηδεία της σπουδαίας Ελληνίδας ποιήτριας Κικής Δημουλά θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.

«Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λίνα Μενδώνη σε συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ανακοινώνουν ότι η κηδεία της μεγάλης ποιήτριας Κικής Δημουλά θα γίνει δημοσία δαπάνη ως ελάχιστος φόρος τιμής. Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε ότι θα ακολουθήσει μια σειρά εκδηλώσεων για να τιμηθεί η μνήμη της και το έργο της» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
 

Δείτε το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο της Κικής Δημουλά

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο της σπουδαίας Ελληνίδας ποιήτριας.

Έφυγε από τη ζωή η Κική Δημουλά

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η Κική Δημουλά έπασχε από αναπνευστική ανεπάρκεια, και κατέληξε μετά από ανακοπή καρδιάς.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η ακαδημαϊκός και ποιήτρια Κική Δημουλά προσήλθε στο Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ στις 02/02/20 λόγω χρόνιας αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Σήμερα στις 22/02/20 και ώρα 17:56 απεβίωσε λόγω καρδιακής ανακοπής σε έδαφος σοβαρής χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και καρδιακής ανεπάρκειας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top