Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Μια ίωση τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό

Πριν από κάποιες μέρες υποβλήθηκε ξανά σε επέμβαση

Παναγιώτης Ραφαήλ

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ξανά ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ. Σε ανάρτησή τους στο Facebook, οι γονείς του αναφέρουν ότι η επέμβαση πήγε καλά, αλλά δυστυχώς ο μικρός μαχητής κόλλησε μια ίωση η οποία τον «χτύπησε» στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό. Παράλληλα, ευχαριστούν τον κόσμο για το ενδιαφέρον που δείχνουν για το παιδί τους.

Πώς πέρασαν την Πρωτοχρονιά οι μικροί Παναγιώτης-Ραφαήλ και Αλεξία

To αγοράκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Bοστόνης με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα, ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. 

Μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ: Χαμόγελα και αισιοδοξία για την υγεία του

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το παιδί μας.

Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού.  Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτάκη μας είναι πολύ επικίνδυνος.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top