Νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού σε σχολείο: «Τη χτύπησαν τρεις με τέσσερις φορές!»

Αποκλειστικά στο Star η γιαγιά μαθήτριας

Η νέα καταγγελία αφορά σε μία μαθήτρια της δευτέρας δημοτικού. Η γιαγιά της μικρής που τη μεγαλώνει μόνη της καθώς οι γονείς της εργάζονται στο εξωτερικό έχει αγανακτήσει κάθε φορά που το κοριτσάκι γυρνά στο σπίτι με μελανιές.

Καβάλα: Νέα καταγγελία για bullying στο σχολείο του οχτάχρονου

Όπως καταγγέλει στο Star η γιαγιά της μικρής, την περασμένη εβδομάδα είχε τη μελανιά στο πλευρό, κοντά στην κοιλιά, μετά από κλωτσιά, διότι… νευρίασε το παιδάκι.

«Κάθε λίγο και λιγάκι έχουν κρούσματα στο σχολείο, χτυπάνε τα παιδιά τα άλλα. Υπάρχουν μαμάδες που το λένε κάθε μέρα. Το σχολείο έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι», δήλωσε αγανακτισμένη η γιαγιά της μαθήτριας δημοτικού.

Ξυλοδαρμός μαθητή Καβάλα: «Θα μπορούσε να τρυπήσει ο πνεύμονάς του»

Η μαθήτρια, όμως, έχει δεχτεί και άλλες επιθέσεις όπως καταγγέλλει στο Star η γιαγιά της, η οποία έχει ενημερώσει και την διευθύντρια του σχολείου.

«Τρεις με τέσσερις φορές τη χτυπήσανε. Την πρώτη φορά είχα πάει στη διευθύντρια δεν το πίστεψε βέβαια. Για να σώσει ένα παιδάκι που το έβριζαν και το κάνανε τον υποστήριξε και έφαγε σφαλιάρα».

Καβάλα: Πατέρας καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του 8χρονου γιου του

Στην εισαγγελία ανήλικων γονείς και διευθύντρια

Τα στόματα πια ανοίγουν μετά την επίθεση στον μαθητή της τρίτης δημοτικού από δυο μεγαλύτερα παιδιά στο προαύλιο του σχολείου, το πρωί της Τρίτης.

Ο πατέρας του έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ στην  εισαγγελέα ανήλικων κατέθεσαν σήμερα ο πατέρας, η μητέρα του ενός παιδιού και η διευθύντρια.

Το Υπουργείο Παιδείας έχει ενημερωθεί για το επεισόδιο, ενώ δεν αποκλείεται να διαταχθεί προκαταρκτική ερευνά για το επεισόδιο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top