Καβάλα: Νέα καταγγελία για bullying στο σχολείο του οχτάχρονου

Θύμα αυτή τη φορά ένα κοριτσάκι δευτέρας Δημοτικού

κοριτσάκι κλαίει

Ανοίγουν τα στόματα στην Καβάλα μετά από το περιστατικό σχολικού εκφοβισμού που καταγγέλθηκε στο 16ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης σε βάρος ενός οχτάχρονου μαθητή. 

Ξυλοδαρμός μαθητή Καβάλα: «Θα μπορούσε να τρυπήσει ο πνεύμονάς του»

Σύμφωνα με thestival.gr, θύμα bullying στο ίδιο σχολείο έπεσε κι ένα κοριτσάκι που πηγαίνει στη δεύτερη τάξη του Δημοτικού. 

Η γιαγιά της μαθήτριας κατήγγειλε πως το πρώτο περιστατικό έγινε πριν από περίπου δύο μήνες. 

Καβάλα: Πατέρας καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του 8χρονου γιου του

«Η εγγονή μου προσπάθησε να υπερασπιστεί συμμαθητή της και την χτύπησαν. Συγκεκριμένα, μαθητές τρίτης δημοτικού έπιασαν συμμαθητή της και δεν τον άφηναν να πάει στην τουαλέτα. Λίγες μέρες αργότερα άλλο παιδί, πέμπτης δημοτικού, νευρίασε και κλότσησε την εγγονή μου», είπε.

Η ίδια απευθύνθηκε στη διευθύντρια του σχολείου για να καταγγείλει τις επιθέσεις που δέχθηκε η εγγονή της και τότε εκείνη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, της ζήτησε μάρτυρες για να επιβεβαιώσουν το γεγονός. 

Το ίδιο φέρεται να απάντησε και στον πατέρα του οχτάχρονου, όταν πήγε να της πει ότι το παιδί του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο. 

Η γιαγιά της μαθήτριας τόνισε πως μαζί με άλλους γονείς του σχολείου θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να υπερασπιστούν και να προστατέψουν τα παιδιά τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top