Τον Βασίλη Παλαιοκώστα ψάχνουν πίσω από την ομάδα του «Τοξοβόλου»

Τέσσερις συμπτώσεις δείχνουν συνεργασία με τον «Φαντομά»

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας φέρεται να κρύβεται πίσω από την σκληρή ομάδα του Τοξοβόλου, που σύμφωνα με την αστυνομία διέπραξε ληστείες μαμούθ, προετοιμάζοντας μια νέα τρομοκρατική οργάνωση.

Δεύτερο κρησφύγετο «Τοξοβόλου»: Τι είχε κρύψει μέσα σε παλιά τηλεόραση;

Έμπειροι αστυνομικοί, όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είναι πεπεισμένοι ότι αυτός που ουσιαστικά κινεί τα νήματα της σκληρής ομάδας των αντιεξουσιαστών, είναι ο Φαντομάς, ο διαβόητος καταζητούμενος δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας.

Συνδετικός κρίκος μεταξύ τους, φέρεται να είναι ο Γιώργος Πετρακάκος, συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα, με συμμετοχή σε ληστείες. Έκλεβε αυτοκίνητα για τον διαβόητο δραπέτη αλλά και για τον «Επαναστατικό Αγώνα», του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα. 

Τέσσερις συμπτώσεις δείχνουν συνεργασία «Φαντομά» με Τοξοβόλο

Η πρώτη σύμπτωση αφορά το «πρόσωπο κλειδί» που είναι η Αθανασοπούλου, η οποία συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή, μαζί με τον Τοξοβόλο και είναι συνεργός της Πόλας Ρούπα. 

Η δεύτερη σύμπτωση είναι η ενέδρα της Αγίας Παρασκευής. Η σύλληψη τους, έγινε στη συμβολή των οδών Σπετσών και Αγίου Ιωάννου. Κατά διαβολική σύμπτωση, η ενέδρα της αστυνομίας στήθηκε, μόλις δύο στενά πριν από το σπίτι του Γιώργου Πετρακάκου, που βρίσκεται στην Αθανασίου Διάκου. 

«Τοξοβόλος»: Ψάχνουν τις πόρτες που ανοίγουν τα κλειδιά που βρέθηκαν

Η τρίτη σύμπτωση αφορά τα ράσα του παπά. Ο «Τοξοβόλος» ντύθηκε παπάς για να κάνει ληστεία στην Αχαΐα, αντιγράφοντας την αγαπημένη μεταμφίεση του Παλαιοκώστα.  

Τέλος, κοινό σημείο είναι και τα κλεμμένα τζιπ και τα ορεινά λημέρια. Τα τζιπ είναι η εμμονή του Βασίλη Παλαιοκώστα, για να διαφεύγει μέσα από τα βουνά. Πάνω στο Μπράλο, ο «Τοξοβόλος», εγκατέλειψε αυτό το κλεμμένο τζιπ, μετά τη ληστεία που σχεδίαζε να κάνει την Πρωτοχρονιά στην Αρναία Χαλκιδικής. Μαζί του ήταν κι ένας άγνωστος οπλοφόρος που έδειχνε να γνωρίζει τα κατατόπια.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top