Φρίκη στη Μανωλάδα: Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας και του βιασμού

Μάνα και κόρη περιγράφουν τον εφιάλτη που έζησαν

Συνελήφθη ο 35χρονος από την Αλβανία που χθες εισέβαλε σε σπίτι στη Μανωλάδα και αφού λήστεψε μαι 72χρονη γυναίκα, βίασε την κόρη της.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στον Πύργο τον 36χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για διάπραξη ληστείας, βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς.

Την ίδια ώρα συγκλονιστική είναι η περιγραφή του εφιάλτη που έζησαν μάνα και κόρη. Οι κάτοικοι στο χωριό δηλώνουν οργισμένοι, τονίζοντας πως η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη, λόγω των πολλών μεταναστών που ζουν εκεί. 

Μανωλάδα: Αλλοδαπός ξυλοκόπησε τη μάνα και βίασε την κόρη στο σπίτι τους

«Μπήκε μέσα αυτό το τέρας… Πήγα να βάλω ένα κούτσουρο στη φωτιά και να κλείσω την πόρτα, αλλά δεν πρόλαβα. Μπήκε μέσα με μια κλωτσιά και με πέταξε πάνω στη σόμπα. Μετά με έδεσε σε μια καρέκλα, μου έκλεισε το στόμα και κλείδωσε τη μητέρα μου στο μπάνιο. Ζήσαμε δραματικές στιγμές», είπε  53χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από τον 35χρονο Αλβανό ληστή. 

Μιλώντας στο ilialive.gr η γυναίκα περιέγραψε τη βιαιότητα που έζησε εκείνη και η μητέρα της στα χέρια του ληστή και τον τρόμο για την ίδια τους τη ζωή.

«Ακολούθησαν πολύ δραματικά πράγματα, τα έσπασε όλα… Μου έριχνε κλωτσιές, μου τραβούσε τα μαλλιά. Κάποια στιγμή τόλμησα να ανοίξω τα παράθυρα κι εκεί θύμωσε πολύ και με πέταξε κάτω. Του είπα είμαι άρρωστη, έχω κάνει χειρουργεία. Τι να καταλάβει το κτήνος. Αφήστε, δραματική η κατάσταση, ο Άγιος Χαράλαμπος με γλίτωσε», συνέχισε με σπασμένη φωνή.

Η μητέρα της 53χρονη είπε πως ο άνδρας όρμησε μέσα στο σπίτι τους, όπου μένουν μόνες τους και τους ζήτησε χρήματα. Εκείνες δεν είχαν. Η κόρη της βγήκε έξω, πήγε στο σπίτι μιας γειτόνισσας και της ζήτησε 100 ευρώ, όμως πάνω στον πανικό της δεν είπε σε κανέναν ότι κινδυνεύουν. 

Επέστρεψε στο σπίτι και τότε ο δράστης πήρε τα χρήματα, τη βίασε και εξαφανίστηκε. 

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν και διαμένουν στο σπίτι συγγενικού τους προσώπου στην Αχαΐα προσπαθώντας να ξεπεράσουν το ισχυρό σοκ.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι έχουν υπάρξει και άλλα περιστατικά εγκληματικότητας, τονίζοντας ότι το τελευταίο αυτό γεγονός ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. 

Τονίζουν ότι πλέον αισθάνονται τεράστια ανασφάλεια και φόνο και δηλώνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις, ώστε η πολιτεία να λάβει μέτρα και να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση στο χωριό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top