Λαμία: Πατέρας κακοποιούσε επί 3 χρόνια την ανήλικη ΑμεΑ κόρη του

Φέρεται να την ανάγκαζε να κάνει στριπτίζ

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει για δεύερη φορά ένας 58χρονος πατέρας ανήλικου κοριτσιού με βαριά νοητική υστέρηση, ο οποίος φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά για τρία χρόνια στη Λαμία.

Κρήτη: 18χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε μέσα στο νοσοκομείο

Η κοπέλα πάσχει από ψυχοσωματική ασθένεια και είναι σήμερα 20 ετών, έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του 58χρονου, στον οποίο έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο οικείο ΑΤ δύο φορές το μήνα και απαγόρευσης προσέγγισης της κόρης του οπουδήποτε κι αν βρίσκεται εκείνη.

Ο 58χρονος παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας και δικάζεται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνηση ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ΄ εξακολούθηση.

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Στο βούλευμα περιγράφονται εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό. Από τον Ιούνιο του 2012 ως το καλοκαίρι του 2015, η κοπέλα, η οποία ήταν 14 ετών, ήταν υποχρεωμένη να παρακολουθεί μαζί με τον πατέρα της ερωτικές ταινίες, ενώ της επέβαλε να τον φωνάζει «μωρό μου».

Στη συνέχεια έβαζε το κορίτσι να του κάνει στριπτίζ όπως έβλεπε στις ταινίες, πριν προβεί σε ασελγείς πράξεις, «προσβάλλοντας κατ’ εξακολούθηση το προστατευόμενο αγαθό της αγνότητας της παιδικής ηλικίας, της γενετήσιας ελευθερίας και της οικογενειακής τάξης» όπως αναφέρεται στο βούλευμα.

Η δίκη του είχε αναβληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, εξαιτίας κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Αυτή τη φορά έχει διοριστεί αυτεπαγγέλτως δικηγόρος από τη Λαμία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top