Δίκη ηθοποιού: «Δε βρέθηκε DNA του ταξιτζή στα αντικείμενα του Γ.Καρκά»

Τι είπε ο πραγματογνώμονας της ανάλυσης DNA

Συνεχίστηκε χθες η δίκη του ηθοποιού, Γιώργου Καρκά, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί, τον Νοέμβριο του 2018. Στη δίκη επικράτησε ένταση, ενώ οι αλληλοκατηγορίες δεν έλειψαν. 

Δίκη για βιασμό ταξιτζή: Η αιφνιδιαστική κίνηση του ηθοποιού

Χαρακτηριστικά περιέγραψε ένα περιστατικό η δημοσιογράφος του Star Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν η μητέρα του ταξιτζή ακούστηκε να λέει ότι “αν ο ηθοποιός αφεθεί ελεύθερος, τότε η επόμενη μάνα θα κλάψει το παιδί της στο χώμα”. Στη συνέχεια, ακούστηκε από το ακροατήριο η φράση: «άιντε μωρή, άιντε μωρή». Άναψαν τα αίματα, με τον οδηγό ταξί να ζητά να μάθει ποιος αποκάλεσε έτσι τη μητέρα του. 

Δεν υπάρχει DNA του οδηγού ταξί στα αντικείμενα του ηθοποιού

Ο Γ.Φιτσιάλος, διδάκτωρ γενετιστής, ο οποίος κλήθηκε από τον δικηγόρο του ηθοποιού, Β.Ταουξή να κάνει πραγματογνωμοσύνη της ανάλυσης DNA,  κατέθεσε χθες στο δικαστήριο μια έκθεση με τα ευρήματα από τις αναλύσεις των γενετικών στοιχείων και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δε βρέθηκε DNA του φερόμενου θύματος, στα αντικείμενα, τα ρούχα και τα σεξουαλικά βοηθήματα του ηθοποιού.

Όσον αφορά στις τοξικολογικές εξετάσεις, όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά για τις ουσίες που είχε στην κατοχή του ο ηθοποιός, υποστήριξε ο Γ.Φιτσιάλος. Ωστόσο, βρέθηκε κάποια άλλη παραισθησιογόνα ουσία από την πλευρά του οδηγού ταξί.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top