Θάνατος 69χρονης στο Πήλιο: Πέθανε τελικά από τα δαγκώματα του σκύλου της

Σοκαριστικό το πόρισμα του ιατροδικαστή

Δείτε τι είχε δηλώσει ο σύζυγος της 69χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια θανάτου της 69χρονης γυναίκας στα Καλά Νερά Πηλίου, το περασμένο Σάββατο. Όπως προέκυψε τελικά ο θάνατός της προήλθε από τα δαγκώματα του σκύλου της. 

Ανατροπή στον Βόλο: Ο σκύλος προσπάθησε να σώσει τη νεκρή αφεντικίνα του

Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στην αυλή του σπιτιού της και δίπλα της βρισκόταν ο σκύλος της, ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο, γεμάτος αίματα στη μουσούδα του. 

Η αστυνομία είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο της γυναίκας «αιφνίδιο περιστατικό» και είχε παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αρχικά μάλιστα είχε αναφερθεί πως η γυναίκα έπαθε ανακοπή, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά της και πως ο σκύλος προσπάθησε να τη σώσει. 

Τελικά το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης έδειξε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» ότι η γυναίκα απεβίωσε από αιμορραγία που προκλήθηκε από δύο δαγκωματιές του σκύλου στο δεξί μέρος του λαιμού της και στο κεφάλι. 

Η ιατροδικαστική υπηρεσία έχει παραγγείλει επίσης τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν σε έναν μήνα περίπου. 

Πάντως η οικογένεια της άτυχης γυναίκας συνεχίζει να πιστεύει πως ο σκύλος δεν ήθελε να της κάνει κακό και πως έτρεξε κοντά της για να τη βοηθήσει. 

Ο σύζυγός της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είχε δηλώσει πως ο ίδιος έτρεξε στο σπίτι για να δει τι συνέβη και είδε το σκυλί να γλείφει τη σύζυγό του για να τη συνεφέρει. Μάλιστα δάγκωσε και τον ίδιο, όταν εκείνος της έκανε μαλάξεις, γιατί φοβήθηκε ότι ήθελε να της κάνει κακό. 

«Το σκυλί ήταν η αδυναμία της και το σκυλί της είχε πολύ αδυναμία. Εγώ έλειπα από το σπίτι και με πήρε ο γείτονας τηλέφωνο που τη βρήκε πεσμένη. Η γυναίκα μου είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Δεν ξέρω, ζαλίστηκε και έπεσε και χτύπησε σε ένα τούβλο στο κεφάλι και το σκυλί πήγαινε, την έγλειφε για να τη συνεφέρει. Το σκυλί την δάγκωσε όταν πήγα να της κάνω μαλάξεις. Αυτό ήρθε να δαγκώσει εμένα γιατί φοβήθηκε μην της κάνω ζημιά», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top