Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη λαθροδιακινητών

Συνελήφθησαν αφού προκάλεσαν τροχαίο

Παρ’ ολίγο τραγωδία σήμερα στην οδό Λαγκαδά, στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, όταν όχημα που μετέφερε λαθραία μετανάστες συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο ενός 28χρονου. 

Λέσβος: Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών από το Λιμενικό

Η καταδίωξη είχε ξεκινήσει από την Καβάλα, όταν το Ι.Χ. με τους λαθρομετανάστες δεν σταμάτησε σε έλεγχο αστυνομικών. Με την ιλιγγιώδη ταχύτητα, ο δουλέμπορος με τους δέκα λαθρομετανάστες έκανε μία διαδρομή 200χλμ, ξεφεύγοντας από όλα τα μπλόκα της αστυνομίας για να καταλήξει πάνω στο αυτοκίνητο του 28χρονου, αφού παραβίασε κόκκινο σηματοδότη.

Οι λαθρομετανάστες και οι λαθροδιακινητές, μετά τη σφοδρή σύγκρουση, άρχισαν να τρέχουν στους δρόμους για να ξεφύγουν. Πάνω από πέντε περιπολικά και μοτοσυκλέτες της άμεσης δράσης τους μπλόκαραν και τους συνέλαβαν.

Από Άρτα μέχρι Αίγιο: Απίστευτη καταδίωξη σε αμάξι με ναρκωτικά

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη, που το αυτοκίνητο του 28χρονου κόπηκε στην κυριολεξία στα δύο, γλιτώνοντας κυριολεκτικά από θαύμα.

Οι δέκα μετανάστες και οι δύο διακινητές που επέβαιναν μεταφέρθηκαν στο «Ιπποκράτειο» και στο «Άγιος Παύλος», ενώ ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ελαφρά τραυματισμένος.

Η αστυνομία προέβη στη σύλληψη των δύο διακινητών.

ΗΠΑ: Θεαματική καταδίωξη ληστών άφησε πίσω της τέσσερις νεκρούς

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και έπεσαν σε καφετέρια

Λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα, δύο αυτοκίνητα τα οποία έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, συγκρούστηκαν στην συμβολή Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως, στη Θεσσαλονίκη.

Κυψέλη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βιτρίνα μαγαζιού

Το ένα έπεσε πάνω στα τραπεζοκαθίσματα καφετέριας, ενώ στο μαγαζί εκεί την ώρα είχε κόσμο.Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι θαμώνες.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top