Πατέρας 28χρονου οπαδού: «Ήταν σκοτωμένος! Τον είχαν διαλύσει!»

Είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πατέρα του λίγο πριν πεθάνει

Οι γονείς και η αδελφή του οπαδού από τη Βουλγαρία, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, ζητούν να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Λίγο πριν ο 28χρονος χάσει τη ζωή του, είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πατέρα του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι τον περίμενε.

Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι δύο νεαροί για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Όπως λέει ο πατέρας του 28χρονου, «το δικό μου το παιδί ήταν δολοφονημένο. Εγώ δεν θα τους συγχωρήσω. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τιμωρηθούν με νόμιμο τρόπο» και συνέχισε λέγοντας «μας τον δείξανε! Ήταν τρομακτικό! Ήταν σκοτωμένος! Τον είχαν διαλύσει». 

«Για μας αυτό δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν τους είχε προκαλέσει σε τίποτα και κανείς δεν αξίζει να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο» είπε η αδελφή του άτυχου νεαρού οπαδού.  

«Δεν είναι νορμάλ στον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκή χώρα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα» δήλωσε η μητέρα του 28χρονου. 

Θεσσαλονίκη:Αυτός είναι ο 28χρονος οπαδός που πέθανε μετά από άγρια επίθεση

Στην ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι

Χωρίς να πουν ούτε λέξη, οι δυο νεαροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού της Μπότεβ οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Ο 26χρονος και ο 24χρονος προσπαθούσαν για ώρες να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα πως δεν έχουν καμία ευθύνη για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν συμμετοχή στην συμπλοκή και ότι ήταν σε μεγάλη απόσταση από το σημειό, πάνω σε ένα μηχανάκι. Μάλιστα, έμαθαν για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού από το διαδίκτυο.

Μετά την απολογία τους, ο 24χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ ο συγκατηγορούμενός του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέσα στους οποίους είναι να μην παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση κάθε εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τπυ Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top