Θεσσαλονίκη: Απολογούνται οι δύο νεαροί για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον 28χρονο

Ενώπιον της β΄τακτικής ανακρίτριας οδηγούνται σήμερα οι δύο νεαροί οι οποίοι κατηγορούνται για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 26χρονο σε βάρος των οποίων ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη -κατά περίπτωση- για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα.

Η στιγμή που οι δύο κατηγορούμενοι οδηγούνται στην ανακρίτρια

Οι διωκόμενες σε βαθμό κακουργήματος πράξεις αφορούν την θανατηφόρα σωματική βλάβη και τη συνέργεια σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ ανάμεσα στις πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις είναι η συμπλοκή, η φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η διατάραξη κοινής ειρήνης, παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού και όπλων κ.ά.

Ο 28χρονος Βούλγαρος που πέθανε μετά από επίθεση που δέχτηκε

Οι δύο νεαροί ταυτοποιήθηκαν και στη συνέχεια συνελήφθησαν από την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 28χρονου

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του άτυχου άνδρα αποδίδεται σε κακώσεις πυελού κοιλίας που προκλήθηκαν από το αυτοκίνητο, το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, πέρασε πάνω από το σώμα του 28χρονου. 

Κατά την ίδια έκθεση, οι άλλες κακώσεις που εντόπισε η ιατροδικαστής δεν ήταν θανατηφόρες.

Θεσσαλονίκη:Αυτός είναι ο 28χρονος οπαδός που πέθανε μετά από άγρια επίθεση

Το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο νεαρός οπαδός από τη Βουλγαρία

Στο μεταξύ, η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερη αφού προηγουμένως ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, σε βαθμό πλημμελήματος και οι δύο πράξεις. 

Ο εισαγγελέας διαχώρισε τη δικογραφία για την περίπτωση της γυναίκας, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα της τροχαίας για τις ακριβείς συνθήκες της παράσυρσης.

Λίγα λουλούδια και κασκόλ του Άρη στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 28χρονος Βούλγαρος 

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 28χρονος οπαδός από τη Βουλγαρία, ο οποίος είχε πάει μαζί με άλλους εννέα φίλους και ομοεθνείς του να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. 

Ο νεαρός άνδρας και οι φίλοι του, όλοι τους οπαδοί της Botev Plovdiv, καθόντουσαν σε καφετέρια της περιοχής, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, φορώντας καπέλα, κασκόλ και μπλούζες του Άρη. Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της βουλγάρικης Botev διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.

Στην ανακρίτια οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού

Τότε ήταν που συνέβη το κακό. Μία ομάδα 20 κουκουλοφόρων, κρατώντας σιδερολοστούς επιτέθηκε στην παρέα των εννέα νεαρών από τη Βουλγαρία. Ο νεαρός Βούλγαρος προσπαθώντας να ξεφύγει από τους οπαδούς που τον καταδίωκαν, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 26χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top