Αλόννησος: Βιοπαλαιστής ο μεγάλος υπερτυχερός του Τζόκερ

Κέρδισε 9,2 εκατομμύρια ευρώ

Γέλια και χαρές στην Αλόννησο από χθες το βράδυ, όταν κι έγινε γνωστό ότι ο ένας και μοναδικός υπερτυχερός της κλήρωσης του Τζόκερ, ο οποίος κέρδισε 9,2 εκατομμύρια ευρώ, είναι από το νησί. 

Στο πρακτορείο της κυρίας Μάγδας Μαλαματένιου, όπου παίχτηκε το τυχερό δελτίο από το πρωί έχει ξεκινήσει το γλέντι. 

«Γίνεται χαμός. Έρχεται κόσμος, με ρωτάει ποιος είναι ο τυχερός, παίζουν παιχνίδια, με θεωρούν γουρλού», λέει η ίδια στο star.gr, λέγοντας πως ούτε και η ίδια μπορεί να πιστέψει ότι έχει συμβεί αυτό. 

Στην… κρίσιμη ερώτηση, ποιος είναι ο τυχερός, η κυρία Μάγδα είναι… Σφίγγα, αν και οι περισσότεροι στο νησί υποψιάζονται για το ποιος μπορεί να είναι. Το όνομά του ήδη ακούγεται στα σοκάκια της πόλης. 

«Ξέρω σίγουρα ότι είναι από την Αλόννησο. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος είναι γιατί τις τελευταίες μέρες λόγω του τζακ ποτ έπαιξαν πάρα πολλοί. Όλοι όμως όσοι έπαιξαν είναι βιοπαλαιστές, άνθρωποι του μεροκάματου που έχουν σίγουρα ανάγκη τα χρήματα», είπε. 

Η κυρία Μαλαματένιου άνοιξε το πρακτορείο της τον περασμένο Ιούλιο και όπως φαίνεται είναι αρκετά γουρλού, αφού με το που άνοιξε υπήρξαν νικητές μεγάλων ποσών και στο Kino και το Τζόκερ. 

Όσο για το τι θα έκανε εκείνη αν κέρδιζε τόσα πολλά χρήματα;

«Θα είχα πάθει εγκεφαλικό, θα ήμουν στο νοσοκομείο. Να είναι καλά ο άνθρωπος που τα κέρδισε. Θα αλλάξει η ζωή του και άλλων επίσης», απαντά. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top