Τρίκαλα: Ατύχημα με τρενάκι στον «Μύλο των Ξωτικών»

Κινδύνεψαν τρία παιδάκια από τη σύγκρουση των βαγονιών 

Μερικά δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο λούνα παρκ του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, το τρενάκι στο οποίο επέβαιναν παιδιά συγκρούστηκε με ένα άλλο που εκείνη την ώρα τερμάτιζε τη διαδρομή του.

«Δεν ύπηρξε εκτροχιασμός!»

«Το τελευταίο βαγόνι που έφτανε στον τερματισμό του απλώς συγκρούστηκε με λίγο μεγαλύτερη σφοδρότητα με το προπορευόμενο, στο σημείο που κατεβαίνουν οι επισκέπτες από το βαγόνι… Σίγουρα δεν υπήρξε ούτε εκτροχιασμός, ούτε σκηνές πανικού και τρόμου, ούτε τίποτα από όλα αυτά» δήλωσε στο STAR ο Δήμαρχος Τρικάλων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Καλά στην υγεία τους τα τρία παιδάκια

Γονείς, επισκέπτες και  εργαζόμενοι του χριστουγεννιάτικου πάρκου έτρεξαν να  απεγκλωβίσουν τα παιδιά, που στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων. Ευτυχώς, όπως διαπιστώθηκε και τα τρία είναι καλά στην υγεία τους.

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στον «Μύλο των Ξωτικών»

Μετά το ατύχημα, το τρενάκι συνέχισε κανονικά τα... ταξίδια του γεμάτο παιδάκια που απολαμβάνουν τις ξένοιαστες μέρες των Χριστουγέννων. Ο «Μύλος των Ξωτικών», όπως κάθε χρόνο, σημειώνει ρεκόρ επισκεψιμότητας από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top