Χριστουγεννιάτικο γεύμα για παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο «Παίδων»

Στο πλευρό τους για ακόμα μία φορά η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στα νοσοκομεία Παίδων

Στο πλευρό των παιδιών που, με εισαγγελική εντολή, βρίσκονται στα Νοσοκομεία Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» βρέθηκε για ακόμα μια φορά η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Με πρωτοβουλία της κυρίας Βαρδινογιάννη οργανώθηκε ένα ζεστό γεύμα αγάπης για όλα τα παιδιά έτσι ώστε να νιώσουν την ζεστασιά και τη θαλπωρή των γιορτινών ημερών.  Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, με χριστουγεννιάτικα χρώματα και μουσικές η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε με τα παιδιά και τους μοίρασε δώρα.

Μαζί με τον Διοικητή των Νοσοκομείων Παίδων μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά

«Αγαπημένα μου παιδιά είμαι πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι κοντά σας σήμερα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας Καλά Χριστούγεννα. Να είστε δυνατοί και να μην χάνετε ποτέ την ελπίδα σας. Ο Θεός φροντίζει για όλους. Θέλω να ξέρετε πως εγώ είμαι πάντα κοντά σας» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στα παιδιά.

Από την πλευρά του ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την πρωτοβουλία της και τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά αυτά να μπορέσουν να νιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Αγάπη και ζεστασιά προσέφερε στα παιδιά η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για παιδιά που έχουν απομακρυνθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον με εντολή Εισαγγελέα λόγω παραμέλησης, περιστατικών βίας και γενικότερα ακατάλληλων συνθηκών διαβίωσης. Τα παιδιά αρχικά μεταφέρονται στα Νοσοκομεία Παίδων προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος και παιδοψυχιατρική εκτίμηση, όμως στη συνέχεια παραμένουν εκεί για αρκετούς μήνες μέχρι να βρεθεί Ίδρυμα κατάλληλο να τα φιλοξενήσει. Το διάστημα αυτό κάποιες φορές μπορεί να ξεπερνά και το ένα έτος παρόλο που πρόκειται για υγιή παιδιά που δεν χρήζουν νοσηλείας


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top